black_sheeep 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 No wlasnie, co jest najlepsze? Tabletki bralam prawie 10 lat i to co mi sie stalo z zylami po nich to masaklra, wiecej nie bede sie nimi faszerowac, spirale odpadaja. Wiem ze sa rozne zastepstwa globulki, kapturki, jakies zele etc, i tu mam wlasnie pytanie co polecacie co lepiej zabezpiecza jest wygodniejsze etc...:) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rybenka88 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 polecam plasterki:) sa wygodne bo trzeba pamietac tylko o zmianie plastra raz w tygodniu np. w kazdy piatek i nie obciazaja atroby bo wchlaniaja sie przez skore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
black_sheeep 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 hmm no a zamiast metod hormonalnych?:) bo widze ze chyba zle ujelam kwestie z tabletkami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość morphinka Napisano Wrzesień 8, 2008 również polecam plastry evra. stosuje je od 1,5roku i jest turbo:) jeśli nie możesz stosowac żadnej antykoncepcji hormonalnej to spróbuj zestaw: kapturek + dni niepłodne. zestaw możesz dla większej pewności powiększyc o stosunek przerywany. a jak musisz miec 100% pewnośc to te 3 rzeczy + globułki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość morphinka Napisano Wrzesień 8, 2008 ale to dużo rzeczy i nerwów,więc najlepsza będzie prezerwatywa + postinor na wypadek gdyby pekła w płodne dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
black_sheeep 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 ehhh.... gdyby prezerwatywy wchodzily w gre ale juz nie wnikajac w szczegoly "czemu" nie wchodza to bym nie zakladala tego watka:) Taki problem mam po raz pierwszy, w sumie od niedawna wiem ze nie wskazane w moim przypadku sa metody hormonalne:) globulki probowalam kiedys ale okropnie sie leja, wlasnie kapturka jeszcze nigdy, pytam bo jestem ciekawa czy ktos moze mi powiedziec jakie metody stosuje z tych opcji ktore mi zostaly do wyboru i cos doradzic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
black_sheeep 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 no widze ze chyba zadna z was tutaj nie kozysta z innych metod niz te najpopularniejsze ehh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2018 xfdzwdl5SmMD926pZi1W8nI6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach