Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Oczywiście chodzi o lipiec albo sierpień z Afryki północnej albo innych okolic z tym klimatem?Mam nadzieję że przy 50 w cieniu nie zmarźliście jak się opaklałyście na plaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Nie trzeba do Afryki Płn jechać w lipcu i sierpniu żeby mieć 50 C. W czerwcu w Turcji było 45 C a w nocy o 24-tej 30-32C. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Może nie trzeba ale pytałem się jak tam wrażenia z opalania przy temperaturze znacznie przekraczającej 40 w cieniu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lalande2125 Napisano Wrzesień 8, 2008 Ja nie mam wrażeń. Byłam na Islandii (w lipcu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Aaaa no to super. Ja uwielbiam takie upały. Całkiem nieźle było. Po 3 dniach się przyzwyczaiłam. Skórę trochę spaliłam ale ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Pariss to jesteś naprawdę taka twardzielka czy tylko udajesz:P?Mój koleś marudzi jak już jest troche więcej niż 30:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 TO Twój koleś "miętki" jest :p Ja bym mogła mieszkać w Afryce albo w takiej własnie Turcji. Najgorzej to wychodzić w południe bo pali niemiłosiernie, ale do wszystkiego da się przyzwyaczaić. Największy upał 50 C przeżyłam w Asuanie w Egipcie i to było nie do zniesienia bo nie było nawet tyci tyci wiaterku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach