Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasssablanca

Kupki synka, pomału sie neipokoje...

Polecane posty

Gość kasssablanca

Synek ma 20m-cy, wychodza mu zabki "oczne", ma rzadka kupke, dodam ze niedawno dostawal antybiotyk + probiotyk, ale rzadkie kupki sa do dzis, zaczelismyz mezem podawac mu na nowo probiotyk i moze jest lekka poprawa przynajmniej w kolorze, ale nei wiem czy mam sie tym bardzo martwic. Czy ktoras z mam tak miala zeby od zabkowania tak to wszystko wygladalo. Dodam jeszcze ze zabki sie juz przebily, takie kielki wystaja

Hej U nas przy zębach ocznych była masakra, kupek pełno, teraz znowu wiecej więc widze że 5 się szykują. Ja bym przestała dawać probiotyk bo mój Misiek miał kiedys dużo kup a ja ładował w niego probiotyki a jak odstawiałm to się unormowało.

Gość kasssablanca
no to moze ja tez odstawie, bo faktycznie, wydaje mi sie ze to i tak nic nie daje. najgorsze jest to ze przez to ząbkowanie nic nei je, tak to dalabym mu ugotowana marchew i moze by tez jakos zadzialalo, moze te kupki sa tez przez uboga diete, on zyje tylko na kaszce z butli, nic nie chce jesc

Gość kasssablanca
upup

śluz, woda, "sraczka" nawet juz nie biegunka + gorączka, marudzenie, płacze, brak apetytu, złe sypianie, wybudzanie się - ojej repertuar jet bardzo duży, dzieci róznie reagują ... moja ma to wszytsko przy ząbkach, ja juz wymiękam ....