Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Multibabykino

Multibabykino

Polecane posty

Gość Multibabykino

Cześć dziewczyny, czy któraś z was była może w Krakowskim Multikinie, na środowym seansie dla mam z dziećmi? Jakie wrażenia?

Gość heloooooo
Żadna z was nie byla? A w innym miescie?

Cześć, Ja bywam na takim seansie w każdą środę :) Akurat nie w Krakowie ale jeśli masz jakieś pytania to pytaj :) Pozdrawiam,

Cześć, Ja bywam na takim seansie w każdą środę :) Akurat nie w Krakowie ale jeśli masz jakieś pytania to pytaj :) Pozdrawiam,

Ja mam pytanie. Jak to wygląda? Jest duży hałas, czy dzieci raczej śpią. Jaka jest atmosfera wśród mamuś, nie ma pretensji, że dziecko obok płacze, a jej akurat śpi? w tym tygodniu w krk leci Elegia, zastanawiam się nad wyjściem. Planuje któraś z was?

Gość ja tez mialam cc i nie od razu
a czy wie ktos czy we wrocku jest takie kino??

Gość wczoraj pokazywali
to w ,,super niani" :D

Gość frejz
a jak dziecko zaczyna drzec ryja, to co wtedy?

ja wiem o co chodzi u mnie tez to jest ciekawilo mnie PO CO ta akcja dla mnie troche bezsensowna ale kazdy robi jak uwaza :)

Gość CZY JEST TEGO TYPU
KINO WE WROCŁAWIU????? WIE KTOS??

Ogólnie super sprawa :) Można poznać inne mamy, rozerwać się odprężyć. Jest gdzie zostawić wózek a wyporzyczyć (gratis) fotelik. Masz do dyspozycji 2-3 fotele. Dla dzeci jest przewijak, chusteczki i pieluszki (gratis) oraz jakieś zabawki do zabawy na matach :) Dzwięk jest ściszony a światła przygaszone a po to jest to seans dla mam z maluszkami, zeby nikt nie zwracał Ci uwagi, że malec mu przeszkadza. Jak dla mnie fajna sprawa :) Polacam.

Źle się link wkleja. Musisz usunąć przecinek. Haris, dlaczego bezsensowna. W moim przypadku, gdy jesteśmy sami z mężem i nie mamy z kim zostawić dziecka, to jedyna opcja żeby oglądnąć coś w kinie :).

nicola - moze mi odpowiesz jako osoba bezposrednio biorca udzial: tak z reka na sercu - gdybys miala do wyboru seans z niemowlakami a wynajece nianki na 1 wieczor i sens tradycyjny to co bys wybrala? bo moje dziecko jest juz co prawda duze, a jak bylo male to nie bylo jeszcze tej akcji, ale wydaje mi sie kazdej mamie potrzeba troche oddechu i rozrywki niekoniecznie z dzieckiem pod pachą uwazam ze to mily uklon w strone mam ale dla mnie jak kula w plot

oko - wasnie odp pokrotce powyzej ale rozwinę jesli to faktycznie jedyna mozliwosc to lepszy rydz niz nic ale naprawde nie wiem czy mozna sie bardzo odprezyc ogladajac film w towarzystwie tabunow dzieci nie kazde jest grzeczna a to dziala czasem jak domino ;)

O dobre pytanie też zadałaś, bo ja jestem ciekawa, czy to da się w ogóle wytrzymać. :) Zobaczymy w środę, pójdę, zobaczę i sama ocenię, czy w ogóle warto.

Gość UPppppppppppp
do góry, bo tez jestem ciekawa

Cześć, Haris Pilton - W odpowiedzina twoje pytanie: Ja mam z kim zostawić małą, dziadków jednych i drugich mam 10 minut spacerem od kina, więc patrzę w trochę innych kategoriach. Nie idę by zaliczyć wypad z mężem - W końcu mam go na codzień w domu :D Żarty żartami ale sprawia mi przyjemność takie nietypowe wyjście, poznanie nowych osób, umiem się w ten sposób zrelaksować. Filmy zazwyczaj są do czytania, ach i nie jest tak, że wszystkie smyki na raz płaczą. Wręcz ich w większości nie słychać. Jednakże proponuję przekonać się samemu. Ja jutro sie wybieram i doczekać sie już nie mogę :) Pozdrawiam,