Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zaniedbana

Zaniedbuja Was wasi faceci,mezowie?

Polecane posty

Gość troche zaniedbana

Kobiety kochane czy wasi facei Was zaniedbuja? bo moj ostatnio tak,wiem ze pracuje,ze nie ma czasu,ze z roku na rok coraz rzadziej kupuje sie kwiaty,male prezenciki,ale to wlasnie diabel tkwi w szczegółach. Moj chlopak o tym wie,w sobote mu o tym przypomnialam,przeprosil mnie,obiecal poprawe,tylko ze ja mowie tak do niego co jakis czas.Mowie ze czuje sie niedoceniona i zaniedbana. On potrafi o mnie dbac,ale za rzadko,mysle ze mu sie po prostu juz nie chce,wiez ze jestemy razem to po co ma sie starac,ale on zna moje zdanie na ten temat,ze o milosc trzeba dbac.Ja dbam i nie zapominam o malych drobiazgach. Czy wasi facei tez tak maja?

Gość ff6754
czasem, ale to z przepracowania i stres, w jakims stresogennym czasie. ALe tak na ogol nie, oboje wiemy, ze to potrzebne aby przetrwac;) Za to ma mnostwo innych wad. Np ma kontakt ze swojaa byla. Bardziej ona z nim niz on z nia, chociaz kto ich tam wie. No i co, nie zabronie mu przeciez tego:(

Gość zona zaniedbana
Jestesmy po ślubie niecałe 2 lata, mój mąż mnie zaniedbuje, jest egoistą, myśli przeważnie o swoich potrzebach, brakuje mu pomysłowości, gestu, chęci. Nie może być tak, że tylko ja skaczę koło niego, adoruję i napędzam to małżeństwo. Dodam, że kiedyś był inny.

Gość rozmawialam kiedys o tym z moj
a siostra, moja siostra mowila ze niektorzy faceci roznie okazuja uczucia,niektorzy nie mja drygu do tego aby kupowac kwiaty,male upominki,ale wiem jedno tak jak autorka topiku,jak sie im o tym powie to to zrobia,tylko ze trzeba tak mowic,co jakis czas,ale jak by fajnie bylo gdyny sami cos wymyslis prawda?

Gość zaniedbuja
co tu duzo mowic

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
mnie nie zaniedbuje...bo nie pozwalam na to. życie mnie nauczyło tego że facet nie pomyśli/nie wpadnie na pomysł na co bym miała ochotę więc proszę o to co chce. po protu mówię "kochanie zabierz mnie w piątek do restauracji", "skarbie zabierz mnie do kina na taki a taki film". prośby zostają wysłuchane, bo są konkretne i facet nie musi się zastanawiać o co chodzi (jak jest w przypadku prośby "dbaj o mnie bardziej"). do tego dobre nawyki weszły memu chłopu w krew i teraz głównie sam proponuje wyjścia i atrakcje.

Nie czuję sie zaniedbywana, chociaz moż enie dostaję kwiatków co chwila albo jakiś extra prezentów. Ale za to ścisza reklamy, chodzi cichutko, kiedy śpię itp. Czuję, że zawsze o mnie myśli i to jest bardzo miłe :)

Ewa33--> i słusznie..chodzenie na paluszkach gdy śpię jest 100 razy cenniejsze od największego nawet bukietu :D...choć dla mnie nie jest to jakieś takie szczególne dbanie tylko oczywistość, ze tak powinno być ;)

wiesz... dla jednych to jest oczywistość, dla innych nie dla mojego faceta owszem i to mnie cieszy

tez racja. no i tą oczywistość też trzeba doceniać :)