Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁODA 23

Zostawił mnie, a teraz chce wrócić...

Polecane posty

Gość MLODA 23
A jestem ochajtała sie i jest super pa :)

Gość Milaszka
To z kim teraz jestes Mloda 23?

Gość Młoda 23
z Karolina, doszłam do wniosku ze jestem jednak lizbijkom.

Gość karolcia 1458
moja sytuacja jest nastepujaca facet mnie zostawił po 7 latach bycia ze soba. Rok przed rozstaniem zaszłam w ciaze mam synka ma teraz 1,6 lat. ON wogóle mnie nie odwiedza wogóle poniewaz moja rodzina d początku była przeciwko naszemu zwiazkowi. Ciagle gadali jaki on jest obrzydliwy podły i wogole a najgorsze jest to ze ten konflikt mniędzy naszymi rodzinami trwa juz od pokolen. I nici z naszego zwiazku. Ciale dzwoni do mnie aby się spotkać mnie zobaczyć i małego ale jak mam wyjść jak zaraz bede mniała awanture z tego powoduze sie z nim umawiam kocham go bardzo i on mnie też co mam robić. Najgorsze jest to ze moj mały nie wie ze ma kochającego tate. pomożcie mi co mam robic czy zerwac z nim wszelkie kontakty czy być z nim nadal przez telefon????????? On z tego wszystkiego załamał sie i stracił prace jest w trakcie szukania następnej. Dla rodzicow zrobiłam dwie sprawy sadowe przynajmiej tam sie z nim widzialam i spojrzaam mu w oczy. chodz na chwilke. Wiecie jak to boli kiedy koleżanki mają już swoje szcześliwe rodziny a ja ciągle nie. Co mam robić jeszcze raz prosze o pomoc> mam 24 lata

Mnie też ten temat trochę dotyczy... Moja sytuacja jest taka byłam z chłopakiem 4 miesiące (bardzo krótko), po czym on ze mną zerwał bo podobno do siebie nie pasujemy a po za tym wmawiał mi, że go zdradzałam notorycznie.... Jednak po 4 tygodniach on mi napisał, że żałuje tego co się stało i chce żebym dalej z nim była... Poznałam niedawno też jednego fajnego faceta. Na razie to nic poważnego takie bardziej kumplowanie... Ale nie wiem co mam zrobić wrócić do niego czy raczej poszukać sobie innego...

Gość gość
To co się przeżywałamm w tamtej chwili nawet trudno opisać i wszyscy mogą nas wspierać ale uporać musimy się z tym sami. Moja reakcja to depresja i nic tylko chęć śmierci nawet argumenty ,że muszę wychować dzieci nie były mnie od tego odwieźć. Ale wzięłam się w garść i powiedziałam sobie że uczynię wszystko żeby on znowu był mój. Zamówiłam urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl. Na początku nie dział się nic, ale po 3 tygodniach zaczął szukac kontaktu. Po kolejnych dwóch niesmiało proponował spotklanie a po 8 tygodniach wrócił. Znowu jestem uśmiechnięta i czuje że kolo mnie jest szczęscie.