Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdolowana ---

Niech ktos mi napisze cos smiesznego Mam DOLA

Polecane posty

Gość Zdolowana ---

Gość Zdolowana ---
Musze podjac bardzo wazna, zyciowa decyzje i im wiecej sei zastanawiam nic juz nie wiem. Nie spie, nie mam apetytu tylko sie doluje):

Gość Zdolowana ---
Dzieki...napisz jeszcze cos smiesznego to bedzie the best

Gość sejsmonda
jaka decyja ?

Gość Zdolowana ---
no czy pojechać z chłopakiem do ANglii czy zostać sama tutaj, troche sie boje :(

Gość Zdolowana---
Ten o angli to podszywacz. Chodzi o bardzo wazna decyzje ktora zawazy o moim zyciu nie wiem czy moge powiedziec.

Gość Zdolowana ---
dodam ,że mamy wyjechać do wsi Anglia pod Rzeszowem :(

Gość Zdolowana---
Mowi sie ze zycie samo sie uklada i ze na nic nie mamy wplywu, nie wiem czy to prawda bo jak do tej pory siedze i sie zadreczam bo nie wiem co robic a samo sie nie chce za mnie zadecydowac.

Gość Zdolowana ---
no dobra, nie wiem czy mój pierwszy raz przeżyć z chłopakiem czy z nieznajomym :(

Gość blondynhehe
ja cie rozśmiesze (kawał) 10 analogii między kobietami i modemami: 1 - próby połączenia zabierają całą wieczność. 2 - po pomyślnym nawiązaniu połączenia, nigdy nie wiadomo, kiedy połączenie zostanie niespodziewanie zerwane. 3 - nigdy nie ma pewności, czy kolejna próba połączenia skończy się pomyślnie. 4 - liczba parametrów potrzebnych do uruchomienia różnych modeli wprawia w zakłopotanie nawet najbardziej wytrawnych znawców tematu. 5 - każdy model ma zestaw reguł i parametrów koniecznych do nawiązania połączenia. 6 - standardy użytkowania zmieniają się bardzo często. 7 - prędkość komunikacji również. 8 - zawsze są bardziej zainteresowane komunikacją z kimś takim jak one same. 9 - kiedy już zaczną ze sobą gadać, trwa to w nieskończoność. 10 - wydanie bezpośredniego polecenia nigdy nie skutkuje.

Gość Zdolowana ---
no pisałam wyżej

Gość Zdolowana ---
Dobra, powiem prawde. Chłopak mnie zdradził i prosił o wybaczenie. Kocham go ale nie moge zapomnieć o jego zdradzie i nie wiem czy mu przebaczyć czy nie :( chlip chlip chlip

Nie powidzialam jaki jest moj problem bo troche sie boje ze ktos tu jest kto mnie znal i sie polapie no i juz nie bede incognito

Gość Zdolowana ---
to czarne to podszyw to mój nick założył temat, porównajcie se

Bo siedze i mysle juz od paru tygodni. Mama sie nie wypowiada bo twierdzi ze to moja decyzja i zebym nie zalowala. Niektorzy znajomi tez tak mowia, jedni radza tak, drudzy inaczej juz nie moge sie polapac! Wiem ze jestem nieszczesliwa ale nie wiem czy jesli podejme jakas decyzje to bedzie inaczej. Boje sie bo jestem bardzo zmienna i ze moge zalowac i tez bede ryczec.