Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziekawyiciekawy

jak to jest z młodą dziewczyną

Polecane posty

Gość dziekawyiciekawy

Sam mam już 45lat i zastanawia mnie jakby to było z młodą dziewczyną taką powiedzmy 20 lat,oczywiście mam żone,ale intryguje mnie coś innego.Czy są tu dojrzali panowie,którzy mają takie doświadczenia z młodymi sexownymi dziewczynami?

Gość nieeeeeeeeeeee
bo takie stare pierdziele nie mają szans u młodych laseczek

Gość dziekawyiciekawy
Kiedyś widziałem w mieście takiego dojrzałego mężczyzne z przepiękną dziewczyną,więc to chyba możliwe

Gość nieeeeeeeeeeee
z córką szedł nie masz szans

Gość Coala obolaly
NIeeee...jestes gluptaskiem. rozne zwiazki i ukladu sie zdarzaja. sam znam takie gdzie jest taka roznica wieku.

Gość stary oblech
sie napala na młodzież.... fe. idź do żony, na obiad, pozmywaj jej naczynia, zajmij sie dziećmi a nie pytaj o tak oczywistą rzecz. nie znam pary, w której ona miała by 20 lat a on ponad 40 i nie byłaby z nim dla forsy. z reguły to piękne laski, ale puste jak bęben. jesteś obleśny, może niedługo dzieci ci się spodobają co?

z mlodymi dziewczynami jest jak z pogodą: raz cyklon tropikalny,raz lekki zefirek raz cię zmoczy ona a innym razem Ty ja zalejesz... raz jesteś u stóp wulkanu innym razem w oku cyklonu ... ogolnie ok.

Gość kobieta111
ja mam 20 kilka latek i sadze, ze panowie kolo 40 oczywiscie tacy w dobrej formie (nie z miesniem piwnym), z lekko siwiejacymi skroniami sa seksowni. Ale ja tam sie nie skusze na taki zwiazek. Mam zasady. Szanuje siebie, ich, ich rodziny i w zyciu nie pozwolilabym sobie na to by takiego uwiesc...

Gość Coala obolaly
Eric...czy ty naprwade jestes tak zamkniety i stereotypowy ze nie wierzysz w takie rzeczy???? wszystko zalezy od chemii, a jej nie mozna poddac rygorom moralnosci czy tez obyczajowosci spolecznej. kazdego podnieca cosik innego inaczej nie byloby lesb, sm czy pissingu.

Gość ja....
Tak, jest to mozliwe, ja mam 20 lat i jestem z duzo starszym facetem, starsi są dojrzali emocjonalnie i dobrze się kochają :) I krzyczcie , wyzywajcie, nie obchodzi mnie to, jestem szczęsliwa!!!!!!

Gość stary oblech
kompleks edypa w drugą stronę? czy może brak wychowania ze strony ojca i poszukiwanie opieki nie danej ci w dzieciństwie teraz, w dorosłym życiu ze strony partnera kochanka w wieku Twojego ojca?

Gość kropelkaka
ja mam 23, moj facet - 39, jestesmy ze sobą od dwóch lat... jest super

Gość stary oblech
będziesz mieć 35 lat, będziesz kobietą w sile wieku, pełną seksu, energii, a Twój ukochany będzie potrzebował laski- ale już tylko do podpierania... bo bedzie miał po 60

Gość stary oblech
23-39 :o wdowiec czy rozwodnik? czy może prawiczek?:classic_cool:

Gość kropelkaka
fantastyczny mezczyzna, ktorego kolezanki mi wrecz zazdroszczą... i wybaczcie... nie interesują mne wasze opinie... nie prosilam o zadne rady. pokazalam tylko, ze to mozliwe. paaa

Gość Coala obolaly
LUDZIE...do qrwy nedzy....czemu tak latwo oceniacie innych!!! dajcie im spokoj - nie robia co chca. czy ja was sie pytam czy jestescie katolikami i czy rzniecie sie tylko w pozycji misjonarskiej?????

Gość Coala obolaly
w dodatku 80% hetero rznie sie analnie przy jednoczesnych deklaracjach ze 95% narodku do wierni kosciola rzymskokatolickiego, ktory potepia takie praktyki.....

Gość ja....
kropelkaka tak... te zloslwe komentarze sa od dziecinnych chłopców i taka prawda... takie rzeczy istnieją... jakos nikt mnie nigdy palcem nie wytknął i nie powiedział prosto w oczy co o tym mysli NIKT . Wrecz odwrotnie , moi znajomi go uwielbiaja pijemy razem, imprezujemy, popalamy haha... Niekotrzy faceci sie nie starzeja, tylko z roku na rok wygladaja lepiej. A Johnny Depp? Fajny facet... Czarka Pazure wyzywacie ale ja go nie widzie osobiscie u boku innej laski... On po prostu jest na jej poziomie a jak inni polacy w tym wieku co to juz zaczynaja ""umierać"

Gość dziekawyiciekawy
mam żone,ale ta żona nie jest taka sexowna jak 20 latki

Gość kobieta111
zycie plata rozne niespodzianki. Nie mowie nigdy, ale tacy panowie maja cos w sobie. Coz w takich ukladach to nigdy nie wiadomo kto, kogo wykorzystuje. Choc pewnie sa i takie zwiazki z milosci...

Gość gość
Eric Cartman---> szoke, to Tyś kobieta?

Gość stary oblech
no to qrwa mówię że nie miały laski ojca w dzieciństwie to teraz szukają oparcia i opieki ze strony dużo starszych mężczyzn! to jest udowodnione badaniami psychologicznymi! nie potępiam tylko mówie przyczyny tego, że dziewczyna 20 lat ma faceta 50 lat

Gość ja....
Jeszcze jedno slowo, nikt nikogo nie wykorzystuje... Mieszkamy razem, jestesmy w zwiazku od 3 lat... tak samo jak inne pary czekamy na wyplate zeby bylo lepiej. Polacy , otworzcie sie troche na wiecej niz glupie stereotypy!

Gość kobieta111
z calym szacunkiem, Twoja zona tez miala 20 kilka lat i na pewno byla seksowna, hmm spraw jej prezent, zasponsoruj wizyte u fryzjera, zabieg u kosmetyczki, nowy ciuch, a to jej uroku na pewno nie ujmie. Kroplelka, ja.. - zycze wam duzo szczescia i powodzenia, no zazdroszcze troszke, o ile to wolni mezczyzni. pozdrawiam

Gość dziekawyiciekawy
Wy nie rozumiecie,ja nie chce ulepszać żony,chce spróbować z młodą dziewczyną romansu.Gdzie moge poznać takie?