Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciiekkk

co sadzicie o jej zachowaniu

Polecane posty

Gość maciiekkk

spotykałem się z pewną dziewczyną która ma chłopaka.Na poczatku juz mi o tym powiedziała....spotkalismy sie trzy razy,zakochałem się ona chyba tez coś zaczyna czuć ale powiedziała że "narazie"nie zakonczy tamtego zwiazku bo nie wiadomo jak to z nami bedzie że to dopiero poczatek i moze po prostu siebie idealizujemy a jak poznamy sie blizej to nam przeidzie.zaproponowała żebyśmy jeszcze troch esie pospotykali,poznali to wtedy ona podejmnie decyzje bo nie chce pochopnie konczyć tamtego zwiazku bo na swoj sposob jest zwiazana z tamtym człowiekiem

Gość Twój tate z wanne
Myślę, że ta panna to zwykła kurew a ty powinieneś ją zostawić i dalej obciągać sąsiadowi w zaciszu jego garażu.

Gość Oblech
Dwie kooorvy. Gdzie wasza moralność ??

Gość HE HE HE A TO DOBRE
tylo nie mów ze ty na to sie zgadzasz ? taki warujący piesek he he

Gość HE HE HE A TO DOBRE
tego kwiatu to pół światu

klasyczny przykład takiej, co to nie puści jednej gałęzi, zanim się dobrze nie chwyci innej - nie ma to jak dobra asekuracja, a potem wybór "full options" ;)

Gość kurwa33333334 a co wtym złego
nie jest mezatka nie ma dzieci szuka szczescia ma prawo zmainic partnera..chodzi jej o to że nei jest jeszcze do konca pewna czego chce jest w kropca żal jej opuszczac tamtego faceta nie chce pochopnie bo na poczatku mozecie faktycznie siebie idalizować boi sie że ona zostawi tamtego faceta a tobie sie" odwidzi"..

W jej zwiazku powialo nuda i dlatego sie z toba spotyka. Nigdy nie zostawi swojego chlopala dla ciebie chyba ze stanie sie cud. Ja kiedys mialam podobna sytuacje- bylam z chlopakiem przez 3 lata i nagle pojawila sie rutyna. Zaczelam spotykac sie potajemnie z innym obiecujac ze tamtego zostawie. Nigdy nie odeszlam od chlopaka ani tez nigdy mu o tym nie powiedzialam.

Gość przynajmniej jest szczera
dziewczyna:Di poniekad rozumiem jej motywacje

Gość maciiekkk
nieeeeeeeeeee zrozumieliscie mnie ona sie ze mna nie kocha nawet nie całuje zwykłe niezobowiazujące spotkania na kawe do miasta...rozmawiamy żadnych podtekstów zadnego seksu i ona bardzo tego pilnuje

Gość w takim razie to zupełnie
normalnie moze sie zakochuje ale nie jest pewna wiec nie chce odrazu konczyć czegos co byc moze budowała lata.....chce wyczuć grunt i przemysleć ma do tego prawo.

Gość nie ma to jak....
chwytać dwie sroki za ogon :)

Gość maciiekkkk
no jak kłamliwą skoro odrazu wyłozyła mi karty na stół od poczatku mówiła że ma chłopaka.Po porstu mówi że coś zaczyna czuć ale boi się że to chwilowa "głupota" która minie bo jej facett tez nie jest jej obojętny

Panna chce rypki i akwarium a na koniec i tak zostanie z tamtym - jak by go miała zostawic to już by to zrobiła :) Daj se spokój :)

Gość Nie uważasz że
człowiek jest wtedy dorosły, odpowiedzialny ...... kiedy również potrtafi podejmowac decyzje

Gość Madathim
Ona przejawia naturę cwanej zdziry, a Ty- żałosnego złodziejaszka... Nie gryzie Cię sumienie, że robicie coś za plecami jej chłopaka??? I nie myślisz, jak to będzie, jeśli ta dziewucha nawet zwiąże się z Tobą, ale za jakiś czas pozna kolejnego i będzie chciała tak "niewinnie" się z nim pospotykać, żeby się poznać, zanim "pochopnie zakończy związek"- tym razem z Tobą??