Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odżywka do włosów się kończy

kobiece fanaberie

Polecane posty

Gość odżywka do włosów się kończy

Czemu kobiety są tak obrażalskie - o każdą pierdołę potrafią zrobić gigantyczną awanturę, strzelają fochy, są zazdrosne o byłe dziewczyny (ale ze swoimi byłymi facetami oczywiście 3mają kontakt), cały czas cos im się nie podoba i są niezadowolone - nawet jak n ie ma powodu. Ostatnio mam dosyc mojej dziewczyny - jak tak dalej pójdzie, to się rozstaniemy. Nie ma dnia bez awantury. Mam dosyc. Ale nie jestem sam - inni maja podobnie. Co z nią zrobić"?

Gość kaka19
meski szowinista... ty natomiast zawsze jestes bez winy? ;/

Gość dssdasdd
nic nie dzieje sie bez przyczyny. Ja bym obstawiala ze czegos brakuje tej dziewczynie, moze czulosci, moze nie czuje sie najwazniejsza dla Ciebie. Cos jest nie tak. Zmien to. A uwierz mi ze fochy powstaja dlatego wlasnie ze laska nie czuje sie tak jak powinna.

Posłużę się moim szowinistycznym alter ego :) Maczugą przez łeb i do jaskini - póki ciepła :D To jej da nauczkę :)

Gość hahahahahahahaha
A może jej sie w dupie przewróciło? To się często zdarza, jak mają za dobrze. Spoko, głowa do góry... Nie daj się, takich ksieżniczek pełno dookoła.

Gość oooooooooooooooo........
A może sprawdź jakoś czy cię nie wali po rogach. Tu niezadowolona, a na boku...... kto wie? Laski są paskudne a w tych czasach gorsze od facetów. Z moją było podobnie.

Gość absolutnie nie
facet co ty gadasz?? Mało jest fajnych lasek na świecie??? szkoda życia im się wydaje że my kochamy zołzy . zresztą jak ona Ci robi takie jazdy już teraz to co bedzie potem?? Nie licz na to ze cos się zmieni na lepsze, bedzie tylko gorzej.

Gość wymienić na lepszy model
wybacz ale nie wszystkie takie jesteśmy jak kobieta ciebie pokocha to nie będzie ci fochów robić i co to za związek??codziennie awantura?? jesteś masochistą??czy nie chcesz być sam??

Gość miszonka
Bo w życiu chodzi o to żeby kochać :) ale życie to trudna sztuka wyborów ;)