Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majjkkaaaa

internetowe portale randkowe kto sie w to bawił

Polecane posty

Gość majjkkaaaa

prosze o refleksje czy to ma sens czy ktos poznał tak kogoś?Przyznam sie szczerze że byłam bardzo leniwa niby jestem dość ładna..ale małoz domu wychodziłam.Całymi dniami sie uczyłam i przypadkowo weszłam na ten portal.Z ciekawosci sie zarejestrowałam.nie wiedziałam że az tyle ludzi pisze...zastanawiam sie czy to taka zabawa:)czy serio do tego podchodzić

Gość moja przyjaciółkaaa
poznała tak swojego męża

ja też się w to bawiłam,nawet dosyć niedawno...ale jakoś tak patrzę na to z przymrużeniem oka;)

Gość nie wierze w takie rzeczy
pełno tam sfrustrowanych gosci

Kiedyś , kiedyś , kiedyś bawiłam się w to bardziej dla zabawy niż potrzeby :), miłości swojego zycia nie znalazałam ale za to przyjaciela na dobre i złe tak:)

Gość jakomuzykant20
męza pewnie cieżko znaleźć... ale.. faceta... da radę... :) jeśli jesteś jeszcze młoda to w sam raz dla Ciebie.. ogólnie to wielkie dobrodziejstwo naszych czasów.. Na portalu masz dużo szersze horyzonty niż w "normalnym" życiu... większy wybór...

Gość bez 1 rozdziału
Ostrzegam przed haskye z www.ilove.pl

tez w to sie bawił, spotkalam się z jednym facetem, który się najpierw zakochal a potem śmiertelnie obraził i zerwał kontakt.

Gość taomea
kiedys sie w to bawiłam sporo facetów dzięki temu poznała z tym , że często było tak ze po jednym spotkaniu kontakt sie urywał bo nie iskrzyło, z 3 facetami spotykałam sie dłuzej tylko ze 2 byli z dośc daleka i może dlatego jakoś to sie rozpadło, ale nie oszukujmy sie na portalach randkowych jest pełno zboków, mitomanów, oszustów itp. trzeba być czujnym

dokladnie na tych portalach randkowych sa sami erotomani,czasami tarfi sie jakis ,co go kuzynka podala ...ale to juz nie sa towary gatunkowe, to wybraki zyciowe...to lepiej byc juz samej...duzo ludzi tam tylko z ciekawosci sie podaje zbadac swoje powodzenie, znam takie panie co swoich mezow podawaly sprawdzac jakie ma branko..same zreszta tez badaly swa wartosc rynkowa;-P