Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapuściłam się

Odkąd straciłam pracę przestałam wychodzić do ludzi

Polecane posty

Gość zapuściłam się

Zaszyłam się w domu, nie uruchamiam GG aby nikt mnie nie zaczepiał, mam wyłaczoną komórkę. Nie chce nikogo widzieć. W ogole przestałam dbać o siebie. Nogi mam zarośnięte jak goryl, pachy to samo. Włosy aż proszą się o fryzjera. Dziw, że jeszcze się myję. Nie kupuję nowych ubrań, butów, torebek, żadnych kosmetyków. Nie widzę potrzeby. Nie mam dla kogo tego robić. Pracę straciłam w grudniu od tego czasu bezskutecznie szukam.

Gość hmmmmmmuy
:o :o

Gość ok to teraz ja
a szukasz innej pracy? dlaczego stracilas ta prace? z wlasnego przewinienia?

Gość ja pierdziuuu
dziewczyno weź sie za siebie!!! NATYCHMIAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chyba nie chcesz stracic roku życia w domu??:o

Gość zapuściłam się
Nie mam motywacji aby dbać o siebie. Jestem okropnie zaniedbana:( Czasami wstydzę się otworzyć drzwi listonoszowi. Jak pracowałam było inaczej. Codziennie się stroiłam. Nawet wstawałam wcześniej aby pomalować paznokcie. Pracowałam na umowę na czas określony. Mój pracodawca nie przedłużył jej. Cały czas szukam nowej, ale kto szuka ten wie jak to jest.

Gość hmmmmmmuy
:( i co zamierzasz?

Gość damskie perfumy
masz po prostu depresję.

Gość zapuściłam się
Bardzo możliwe chociaż na codzień tego nie odczuwam. Cały czas znajduje sobie jakieś zajęcia. Ale kompletnie nie zależy mi na własnym wyglądzie. Byle jakie cichy, włosy byle jak związane. Jeżeli w tej chwili dostałabym jakąś pracę to potrzebne jest mi kilka dni jak nie tygodni, aby doprowadzić się do porządku.

Gość hmmmmmmuy
wiesz samo szukanie pracy jest wyczerpujace.

Gość zapuściłam się
Nie mam faceta. Po ostatnim związku raczej omijam ich szerokim łukiem, ale i tak znajdzie się jakiś, którego mój wygląd nie odstrasza. Właśnie byłam w łazience i widzę, że jeszcze brwi mam do kitu. Po prostu busz.

Gość zapuściłam się
Chcę byc znów zadbana ale nie mam powodów. Weźcie mnie jakoś zmotywujcie. Nakrzyczcie na mnie, zwyzywajcie, cokolwiek byle zadziałało.

Gość hmmmmmmuy
zycie Ci mija

Gość odpowiadam tobie teraz
od grudnia szukasz??????????? i nic????????? eeeeeeeeee, jakoś mi się wierzyć nie chce

Gość zapuściłam się
To akurat powtarzam sobie codziennie kiedy widzę swoje odbicie w lustrze. Że od jutra codziennie golę nogi i pachy. Pójdę do fryzjera i kosmetyczki. Pomauluję w końcu paznokcie, ale wcześniej zakupię jakiś lakier. Pójdę na wyprzedaże i kupię coś do ubrania. Dzień mija a ja dalej tkwię w tym samym stanie. Za niedługo będzie można mną dzieci straszyć

Gość gazeta wyborcza
wysylaj codziennie setki cv.

Gość to ciekawe
z czego zyjesz??

Gość zapuściłam się
Szukam w swoim zawodzie jako nauczyciel. Miałam dwie oferty pracy, ale na moje miejsce przyjęli kogoś z większym doświadczeniem (po znajomości) a w drugiej nie opłacało mi się. Tylko 4 godziny i to na zapadłej wsi z kiepskim dojazdem.Więcej wydałabym na bilet niż bym zarobiła.

Gość zapuściłam się
Babcia wspomaga mnei finansowo, bo pomagam jej w domu. Zresztą jej dom zostanie mi przepisany.

Gość hmmmmmmuy
dobra, inaczej mieszkaszw okolicy duzego miasta? znasz jakis jezyk?

Gość kolejny kolej
a czego chcesz uczyc?

Gość zapuściłam się
Mieszkam w mieście powiatowym. Do większego mam ok 60km. Wszędzie pytałam ale nigdzie nie ma dla mnie pracy bo dzieci coraz mniej, liczba klas się zmniejsza a nauczycieli nie ubywa. Z języków znam tylko angielski i niemiecki ale na poziomie podstawowym moze srdio zaawansowany.

Gość wiolllllllllllllla
pomyśl o jakimś doszkalaniu, kursie, bo teraz coraz ciężej znaleźć pracę w swoim własnym zawodzie.

Gość hmmmmmmuy
mozna wiedziec co to za wieksze miasto? czy to miasto wojewodzkie?

Gość gazeta wyborcza
zrob jakis dodatkowy kurs np komputera lub ksiegowosci, oferuj uslugi jako tlumacz, wysylam cv np na stanowiska sekretarek czy asystentek gdzie wymagana jest znajomosc angielskiego, ogolnie wysylaj do firm gdzie szukaja kogos z angielskim.

Gość zapuściłam się
Nie wiem. W moim przypadku chyba musze się przekwalifikować. Jaka ja durna byłam. Po co mi były te studia.

Gość hmmmmmmuy
czekaj co umiesz?

Gość gazeta wyborcza
Oj dziewczynpo nie przesadzaj. Ja znam sporo osob po filologiach co sobie fajnie w zyciu poradzili. Tylko w dzisiejszych czasach sam jezyk nie wystarczy. musisz tez cos umiec, miec jakies kompetencje. moja kolezanka konczyla germanistyke i ekonomie i teraz pracuje w biurze podatkowym co wspolpracuje z Niemcami. To normalne ze trzeba wyrabiac sobie dodatkowe kwalifikacje. Zamiast wiec jeczec zrob dodatkowe kursy i wysylac cv na sekretarke, asystentke lub ogolnie gdzie szukaja ludzi z angielskim.

Gość hmmmmmmuy
ale jak znasz ten angielski?

Gość no prosze tłumacz ze
znajomościa angielskiego na poziomie srednim????? Ale rada! A potem się dziwię jak ludzi rekrutuję!!!!!

przepraszam ze tak wchodze i zupelnie nie na temat ale nie wiem jak zalozyc nowy a mam takie pilne pyt o zusie jakie potrzbuje przedstawic dokumenty o wyplate odszkodowania po smierci tzn wujek wykupil mojej nieletniej siostrze polise i zmarl i teraz naleza sie jej pieniazki a ni chce latac w te i spowrotem wiec prosze jak wiecie to napiszcie i jeszcze raz BARDZO PRZEPRASZAM ZE SIE WCIELAM W TEMAT