Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska małolata heh

prawo jazdy od 21 lat??

Polecane posty

czy ma ktoś pewne informacje czy ma to wejść w życie i od kiedy?? Byłabym wdzięczna :)

Gość co wy pierdolicie
no chyba... w us&a jest od 16, a u nas nie dosc ze od 18 to jeszcze chca zwiekszyc do 21. pojebalo ich juz totlanie!!!!!!!

Gość vvvvv
powinno być od 25

nie wiem w jakim sensie to mówisz, ale nie, nie żartuje :) Już wielokrotnie o tym słyszałam i jestem ciekawa czy to tylko takie ploty czy coś naprawde idzie w tym kierunku

Gość ksennnnnnnnnnnnnnna
mają zaostrzyć te przepisy.Ale niektórzy rzeczywiście nie powinni wcześniej mieć prawa jazdy.

niech lepiej poprawią stan dróg , a nie zwalają winę na \"młodocianych przestępców na drogach\" na takiej drodze to bezpiecznie tylko spacerować można ( chyba!? )

tyle czekam na prawko zostalo mi troche to teraz od 21 lat?:o jak bede dochodzic do 21 to zwieksza do 25 i tak w kółko :o:o:o:o

Gość damskie perfumy
to nie tylko wina dróg, niektórzy w ogóle nie powinni mieć prawa jazdy, bo się nie nadają.Kupują sobie papier a potem nawet nie umieją parkować, albo samochód im zjeżdża na wzniesieniu.

hehe, mi właśnie o to samo chodzi :) Z tym, że ja kończę 18 w styczniu i jeśli coś takiego wprowadzą to idę jeszcze w tym roku :) Wcześniej nie zamierzałam iśc od razu, ale do 21 lat to na pewno nie będę czekać. dlatego tez sie pytam :)

Gość damskie perfumy
możesz pójść na kurs 3 miesiące przed 18 urodzinami.

czy nikt nie wie nic pewnego?

wiem, wychodzi na to, że mogłabym już pod koniec października :)

Gość pole kukurydzy
o tym prawku pieprzą od lat, do dziś tego nie wprowadzili i pewnie przez najbliższe lata nie wprowadzą. a szkoda, bo tym gówniarzom przydałby się czas na dojrzenie, jak widzę te tępe osiemnastoletnie i cieszące się mordy jadące 100 na godzinę w terenie zabudowanym, to aż mi słabo.

stan dróg ? opłakany i to wplywa na wypadki i decyzję tych z góry :] a jak powrzechnie wiadomo nie myślą oni racjonalnie co do prawa jazdy i kupowania sobie papierków.. rzeczywiscie to powinno być zmienione, przez zaostrzenie przepisów i do jawności czyli zwalczania korupcji ( co można zminimalizować ), ale nie przez wiek, że niby od 21 lat.. bo co to daje ? nic.. 18 lat to jest bardzo dobry wyjściowy wiek, wtedy się idzie na studia i samochód się przydaje często. Wg mnie więc zmienianie wieku co do prawa jazdy to musiałby być nieprzemyślany w ogole pomysł.. nie widzę sensu. Z tego co wiem ma być więcej godzin do wyjeżdżenia i pare elementów na placu więcej no i testy o wiele trudniejsze na tzw " reakcję".

a nawet niech te " rozbawione mordy" jadące 100 km/h w terenie zabudowanym się cieszą.. i niech zwiąkszą ilość patroli.. pare punkcików i się skonczy, zabiorą prawko i poczeka sobie te pare lat :) ale niech nie ukrucają życia porządnym ludziom :P P.S. ja idę w listopadzie :P

czyli nikt nic nie wie?? Może przynajmniej na jakiej stronie moge cos takiego znaleźć??

up up up bardzo ładnie proszę :D