Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybenka88

moj CHLOPAK jest NIZSZY!

Polecane posty

oczywiscie jak by ten z wiazek nie miał sensu to zwiazek by opierał sie na tym zeby chłopak byc wyzszy ode mnie

Gość Piotruś Ban prosto z Żymu
Rybeńka po prostu potrzebuje akceptacji i zrozumienia :classic_cool: Moim zdaniem powinien być nie tylko niższy, ale powinien mieć także więcej centymetrów w pasie niż ty wzrostu. To będzie dla ciebie najlepszy kawaler, oraz będziesz dzięki temu mogła zadać kolejne pytanie na kafeterii 🌼 Dobrze też gdyby miał małą dżdżownicę, co otwiera kolejne ciekawe tematy na kafeterii żebyś mogła się nas zapytać o opinie

Gość nogawka
"czy taki zwiazek ma sens?" kobieto, z czym do ludzi? jak masz z tym problem, to go rzuć, lepiej dla niego. przynajmniej się nie będzie użerał z babą, której przeszkadza jakaś pierdoła :o

tak pytam, bo wole jak facet jest wysoki i czuje sie przy nim malutka, no ale tak trafilo ze sie zakochalam w nizszym:D czasami mnie to denerwuje ze nie moge zadnego buta sobie kupic, tylko na plaskich podeszwach:P

Gość kikoo
moj nie jest za wysoki,. ma moze 172. a ja mam 163 wiec jest dobrze:)))) ale nizszy to juz by nie przeszedl

wlasnie ja tez:P i obawiam sie ze jak poznam wyzszego chloapka to sie zakocham w nowej krwi:|

Powinnaś dopakować troche na sterydach dla sportsmenów z NRD, żeby wyglądać jeszcze lepiej obok swojego oblubieńca :classic_cool:

\"u ludzi wywoluje smiech\" ciekawam u których, bo jeszcze takich nie spotkałam :o śmiech to wywołuje pieprzenie autorki.

Mam nadzieje że nie bijesz swojego chłopaka

A czy ustaliliście już kto kogo będzie wynosił ze ślubu na rękach? :D

Gość hihuaha
moj jest nizszy pol glowy no moze przesadzam chodze w szpilkach balerinach czy na boso ja go kocham i podniecam jemu to nie przeszkadza ze jest nizszy a ja nawet na to uwagi nie zwrocilam a co do dogadzania jest w tym najlepszy :P

monroe ty jestes kobeita czy facetem? wiem ze moze to dla neiktorych blahe sprawy sa ale mi to czasami zawadza, z drugiej strony wszystko inne jest ok

Gość hihuaha
no chyba do oltarza nie dojdziecie najwyzej na niedzilna msze skoro zauwazasz to ze jest nizszy i w glebi siebie tego nie akceptujesz baa dopuszczasz mysl ze ktos wyzszy walic inteligencje zdobedzie twoje serce wzrostem ...