Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybenka88

moj CHLOPAK jest NIZSZY!

Polecane posty

poprostu zapytalam bo ja jestem wstydliwa na ogol i jezeli zalozylabym buty nawet na niewielkim obcasie i tak bede zawsze od niego wyzsza;p chcialam zobaczyc czy jest wiecej takich par

na szczęście kobietą :D rozumiem sprawy szpilek i tak dalej, ale naprawdę nie wiem, co złego jest w tym, że facet jest niższy. mam wielu znajomych \"liliputów\" i wszyscy są szczęśliwi nawet jak chłopak sięga swojej kobiecie do ramion, wzrost w związkach to akurat najmniejszy problem.

ja chyab zostalam tak wychowana ze ogladam sie za wysokimi facetami, w sumie moj ojciec byl wysoki wiec moze przez to wytworzyl mi sie taki obraz faceta, ale nie zamienilabym go na wysokiego ale pustego faceta

Gość hihuaha
pewnie ze jest ja jestem fanka butow na szpilce plus podwyzszany przod takie peepshoes czyli 12 cm wyzsza plus 5 a moj misiak idzie dumnie ze ma taka laske jak ja . Jestes z nim z milosci czy dlatego co ludzie powiedza

a co do mojego zpaytania 'czy taki zwiazek am sens' mialo rozbudować ten temat zebyscie zaczeli pisac :D

Gość hihuaha
moj ojciec tez jest wyzszy dziadek tak samo to nie ma wychowanie do rzeczy ktos ci nagalal pewnie glupot ze masz niskiego faceta badz oo wyzsza jestes od x no i poszlo glupota jak bys sie rozczulala nad tym ze ci nie dogadza czy cie bije spoko loozik ale wzrost katastrofa ps: porozmawiaj z nim czy mu to przeszkadza ze jestes wyzsza bo uwierz towarzystwo mezczyzn bywa zloslwe nawet nie iwesz jak bardzo :)

a co się matki będziesz słuchać, moja też truje i wiecznie robi problemy, ale w końcu to mój facet, a nie jej :D nie powinnam się udzielać, bo mój chłop wyższy, ale zajebiście się nudzę.

Gość hihuaha
ja ze swoim jestem 6 lat poznalam wielu wysokich przystojnych facetow powaga ale nie zamienie mojego na innego a co do mamy zapytaj sie jej czy nie leczy kompleksow bodz probuje spelniac swoje marzenia toba :d to nie ona z nim jest i go kocha tylko ty haaalooooo...

a matka to tez mi truje ciagle, do wszystkeigo sie doczepia, w sumei to do kazdego faceta sie doczepiala;p hehe szokiem by bylo dla niej to ze od pazdziernika mamy razem mieszkac

Gość hihuaha
nie iwem na czum wasz zwiazek sie opiera a jakby nagle dostal wysypu na twarzy czy odpadl paznokiec ( nie zycze tego bron bozee!! ) to tez bys sie zastanawiala czy byc z nim bo taki brzydki ? pomimo tego ze kochacie sie ( ? )

Gość rybenka a ile masz cm
???

Gość to ile on ma 165
niezłe jaja. no chłopak ogólnie może być niższy, ale myśle że te 170 to takie minimum dla faceta

Gość no bo to tak jak
z kobietami ok. 180 cm, one już nie wyglądają kobieco tylko jak faceci. tak samo facet co ma 165 nie wygląda męsko, ale nie śmiałabym się z takiej pary bo nie ma w tym nic śmiesznego jeśli ludzie się kochają

Gość najważniejsze że w łóżku
to nie gra roli ;-)

w sumei jestesmy podobni wzrostem wiec to sie tak w oczy nie rzuca, gorzej by bylo jakbym miala 180 a on 165 :D

Gość elo elo...
2 cm to żadna różnica, spoko.

Gość elo elo...
a co ci chodzi do cholery, czekasz aż ci ktoś napisze żebyście się rozstali czy jak? :o

nie , tylko chcialm sie dowiedziec czy wiecej jest takich par, bo osobiscie to jeszcze takiej nie widzilam na oczy

Gość elo elo...
no tom cruise raczej był niższy od swojej byłej żony, a z tego co wiem to odeszła od niego z zupełnie innych powodów, po prostu mu odbiło na punkcie religijnym.

Gość elo elo...
myśle że matka ci robi straszny mętlik w głowie i wyładowuje na tobie swoje własne kompleksy. musisz to jakoś przecierpieć, powodzenia.

Gość byłam tu już...
a ja mam niższego chłopaka o 4 cm i wcale mi sie to nie podoba no ale miłość nie wybiera ;)