Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybenka88

moj CHLOPAK jest NIZSZY!

Polecane posty

Gość dff
tomek cruise tez

Gość byłam tu już...
ja mam 176cm :]

Gość byłam tu już...
kochana ;) różnica wzrostu mi czasem przeszkadza ale jednak trzeba przyznać że sa o wiele ważniejsze rzeczy :)) jesteśmy ze sobą 3i pół roku :))

Gość byłam tu już...
nie słyszałam jeszcze żeby ktoś zwracał mi lub nam uwage ze on jest niższy... najbardziej to chyba mi przeszkadza choć staram sie tego nie pokazywać

Gość Pati 19
JA też mam niższego chłopaka od siebie i w ogole mi to nie przeszkadzało. wsrod obcych wcale sie nie krempuje bo co mnie obchodzi co powiedzą ludzie ktorzy pierwszy i ostatni raz widzą mnie na oczy.ale co jak co ....to boje sie troche komentarzy mojej mamy bo za miesiac mojej siostry wesele. a tak w ogóle to dzis na przystanku widziałam ją wyzsza od niego.......normalnie to wyglądało.....a myslicie ze woelka jest roznica wzrostu 175 od 168. bardzo widoczna???czekam na odp

Gość orela
tak moj chlopak jest nizszy ode mnie o doslownie glowe. ale jakos mi to nie przeszkadza moze dlatego ze mieszkam w anglii bo polska to strasznie nietolerancyjny kraj. dla mnie wazne jest to co ona ma w sercu i jakim jest czlowiekiem a jego wzrost sie dla mnie nie liczy. kocham go za to jaki jest. pewnego dnia zapytal mnie dlaczego chodze w niskich butach. zdziwilo mnie to troszke bo ta roznica juz jest duza a co po zalozeniu butow na obcasie. powiedzial ze wygladam jeszcze sexsowniej. tak wiec teraz nie robi to zadnej roznicy. Pozdrowienia dla Iana - Kocham Cie Skarbie !!!