Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie jkj

..........PROSZEPOMOCY...........Prosze...........................

Polecane posty

Gość pomozcie jkj

Poznałam wspaniałego chlopaka, znamy sie tydzien, on pyta o moich bylych itp. Nie znam go tak napradę, ale czuje ze to to. Moze sie myle, nie w tym problem. Martwi mnie jedak to, ze mając 19 lat straciłam dziewictwo z pewnym facetem. Rodzice o tym nie wiedzieli. Sądzą ze jestem dziewicą. Boje sie temu teraz powiedziec ze dziewicą nie jestem,(teraz czy póżniej, i tak wyjdzie), bo sie boje, ze on cos moim rodzicom wypowie, albo wygada sie, ze sie z kims kiedys spotykałam. Nie wiem czy moje obawy są słuszne. Mam mu powiedziec: nie jestem dziewicą, ale nie mow moim rodzicom, przeciez to glupio zabrzmi, co on wtedy pomysli..... Nie wiem co robic Tylko zadnej krytyki, tego mi nie trzeba

Gość Piotruś Ban prosto z Żymu
Urocze

skoro sądzisz ze to jest , co prawda po tygodniu znajomości dziwne, ale ok.. skoro mu ufasz to nie ma problemu zpowiedzeniem prawdy, moim zdaniem skoro znacie sie tydzien a on juz wypytuje o twoje zycie seksualne to raczej na mysli ma tylko jedno, a to co sie wokok dzieje to tylko jedna ładna oprawka..

Gość pomozcie jkj
nie pyta o sprawy seksualne, ale wiem, ze kiedys wypyta. Pytał np ile mialam chlopaków, ale tak niewinnie:)

Powiedz że dwudziestu To troche wyluzuje w zapędach

jesli czujesz ze to własie to, to chyba mu ufasz? przeciez nie bedzie nikomu o tym opowiadał jesli jemu na tobie zalezy

Jeśli to nie jest prowokacja... Niby dlaczego miałby o tym opowiadać Twoim rodzicom albo komukolwiek innemu?? Jakby któryś z moich facetów rozpowiadał dookoła o moim życiu seksualnym albo rozmawiał o tym z moimi rodzicami, to długo by moim chłopakiem nie był, bo to by świadczyło, że jest przygłupem...

Może ona takich lubi :classic_cool: