Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadijaa

dlaczego on tego nie rozumie....

Polecane posty

Spotykam/ spotykałam sie z facetem 2 lata. Jak sie cały czas okazywało byłam dla niego wyłacznie jedną z wielu....taki układ. Mówił ze nie chciał zwiazku, bo sie boi i nie chce sie z niki wiązac bo nie chce powtórzyć błędów z przeszłosci. ja byłam cierpliwa, zakochałam sie i kocham go barzdo nadal. Pewnego dnia rozmawialiśmy przez tel. ja płakałam, byłam bardzo smutna, powiedziałam mu ze mogę byc dla niego już tylko koleżanką , ale chyba to do niego nie dotarło. Bo ile można w takim czyms dziwnym tkwic....:( Nie rozumiem tylko dlaczego on zawsze robił i robi mi wymówki jak gdzies z kims wyjde, mówi:\" to baw sie z nim dobrze itp\" :( Przeciez skoro nie chce związku ze mną to chyba jestem mu obojętna prawda.....i dlaczego nie dociera do niego to co mówię...:( Bardzo bym chciała z nim być ale on z jednej strony nie chce a z drugiej strony chyba nie wie co chce....tak mi sie wydaje. Dlaczego robi mi te cholerne wymówki, i ie zrozumiał tego co mu powiedziałam....teraz zadzwonił i chciał zebym do niego w czwartek przyjechała i została na dwa dni...:(

Gość zostaw gnoja
bawi sie Toba, widac na pierwszy rzut oka.

nie wiem co mam zrobić...może sie z nim spotkac ale tylko w knajpie na kawe....

Gość zostaw gnoja
ale po co na kawe? to nie ma sensu...przeciez musisz to widziec..

Gość ytr thy
nie wiem, dla mnie to zadzwonil do ciebie jak do jakiegos pogotowia seksualnego, nie chce z toba byc ale jak ma potrzebe to bzyknie chetnie?

Gość zostaw gnoja
Dokladnie - pogotowie seksualne. I co to za pitolenie, że nie jest gotowy? szkoda czasu dziewczyno...Nie szkoda Ci siebie na niego?