Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolek alpejski

Prawp jazdy - ile kosztuje taka inwestycja kurs, jazdy, egzamin

Polecane posty

Gość fiolek alpejski

planuje , ale nie wiem z jakimi kosztami sie liczyc

Gość odpowiadam tobie teraz
łącznie około 15oo

Gość fiolek alpejski
dziekuje. plus pewnie egzaminy minimum 3 ;)

Gość gość
podbijam! Tylko jeszcze do tego pytania jak jest z tym egzaminem teraz i gdzi ewartyo sie uczyc jezdzic?

Gość gość
no wiadomo, ze ceny najnizsze nie sa, a egzamin dosc trudny,a kazdy kolejny kosztuje :D Wiec warto wybrac dobra szkole, zbey sie duzo nauczyc i zdac za peirwszym razem. Dlatego ja poszlam do http://manewr.com.pl/ i zdalam rzeczywiscie za pierwszym razem:)

Gość gość
30 h jazdy od zera raczej nie wystarczy, moze dodatkowo ze 20h by sie przydalo, do tego egzaminy gdzies z 15 razy bo złodzieje muszą okradac... to se policz..50 zł jazdy tak pi razy drzwi X 20h no i egzaminy tak X 7 takze dodatkowo władowac trzeba 1.840zł plus kurs 1500...Jeeezuuu 3 kafle, 340zł ja pjeardoooleee

Gość gość
Cena kursu zaczyna się od 1300 a kończy na okolo 1800zł, przy czym warto podpytać ludzi z okolicy, którzy niedawno zdawali egzamin, kto ich uczył i czy polecają daną szkole jazdy.Szczerze powiedziawszy, nie ma uniwersalnego sposobu, aby zdać egzamin za pierwszym razem, ponieważ sam stres może spowodować, że nie uda Ci się za pierwszym razem.Co do ceny egzaminów, to można je znaleźć na stronie WORD-u, w którym będziesz te egzaminy zdawał, o ile nie jest ona odgórnie wyznaczona.Z tego co ja pamietam, a zdawałem egzamin prawie 2 lata temu, to całość wyniosła mnie około 2tys.