Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solanka

sny

Polecane posty

Gość solanka

podobno sny odzwieciedlają stan ducha i podświadomie mówią nam o sytuacji w jakiej jesteśmy i co powinniśmy robić wierzycie w to?

hehe...z mojego punktu widzenia, bardzo ciężko w to uwierzyć, bo co mogłyby znaczyć moje notoryczne sny o ciąży i dzieciach kiedy ja jestem 100% virginity;) a i faceta brak:D

Gość całkowicie czarny kot
jak miałam 16/17 lat (tez byłam wtedy dziewicą) miałam notorycznie sny o tym, że jestem w ciąży, zawsze bardzo zaawansowanej, czułam się wtedy taka ciężka:-) jak tylko starciłam dziewictwo - sny mi przeszły :-)

Gość ywana
Eskimoska,twoje sny mowia o tym,ze masz problemy z ktorymi powinnas cos zrobic, bo nierozwiazane,moga sie stac problemami do nierozwiazania.

Gość solanka
ywana - znasz się na senniku? wczoraj mi się śniło jak biję swojego byłego... ale tak masakrycznie, kopię, uderzam po twarzy - a on mi mówi, że za to co mu robię zajdzie w ciąże z jakąś Olą a potem mi niszczy rzeczy chyba świadczy to o tym, że czuję do niego dużo pretensji...

Gość nogawka
ja wierzę w sny, zawsze mam sennik obok łóżka, nie raz mi się sprawdziły, nie raz mi pomogły, nie raz ukazywały dokładnie to, co czułam w danym momencie :D

Gość ahsjahskajdnxcckbcbcbn
A mi śniło się morze kąpiel w morzu co to oznacza..Było pięknę niebieściutkie, piękna plaża, spokojne fale.. ale w śnie trochę się bałam, bo ogólnie boje się wody..

Gość indii
podobno sny to w pewnym sesie ,,przeniesienie,, sie do zycia z poprzedniego wcielenia poruszamy sie w nch swobodnie w miejscach w ktorych nigdy nie bylismy mamy dzieci itd, jest to w jakims sesie powrot jazni do przeszlosci

indii, całkiem fajna ta teoria :) Chciałbym, zeby tak własnie było, bo to jest znacznie bardziej prawdopodone i ciekawsze niż to, że odzwiercedlają obecne pragnienia, stany emocjonlane itp.

Gość indii
he tak mysle ze to o wiele bardziej prawdopodobne jak juz pisalam czesto w snach rozmawiamy innnymi jezykami swobodnie sie poruszamy po roznych miejscach ktorych nigdy nie widzielsmy itd...;-)