Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotecek..

czy wasze dzieci juz spią???

Polecane posty

Gość kotecek..

wasze dzieci juz spią? to czemu i wy nie spicie?? jutro do pracy trza. A mezowie, faceci tez juz spia czy nie? a jak nie to co robia w tej chwili. podzielcie sie zyciem rodzinnym. ja nic specjalnego nie napisze, bo moj na nocce a dziecie spi

Gość moje dzieci śpią
od 21. Przedział 1-10. Teraz ziemniaczki się gotują, bo mąż wraca za godzinę z pracy i je obiadokolację:D (wychodzi po 12, mówi,że to za wcześnie na obiad:D

Gość marteczka79
moj synek 13 miesiecy spi od 21 a drugi syn 11 lat oglada tv."konkubent" pojechal pograc w pilke a ja usiadlam odpoczac do kompa:)

Gość kotecek..
chmmm... moja prawie ma 4 lata i spi juz od 19:30, po dobranocce. a ja tez na kompie bo korzystam jak meza niema w domu, tak to on tu przesiaduje

Gość hoihh
Właśnie zjedliśmy późny obiad. Dwie córcie (6 i 3) śpią. Mąż bawi się przed kompem, ja przed drugim kompem staram się zmusić do pracy. Za godzinę kąpiel i sen.

Gość marteczka79
moj tez siedzi przy kompie do bolu :) najbardziej lubie siedziec jak malutki spi bo w dzien to nierealne nie mozna go z oka sposcic:)

Gość kotecek..
no wlacha. ale to i tak dobrze, moj to nawe w dzien potrafi przesiedziec pare godzin, i to na samym allegro? po cholere jak i tak nic nie kupuje? a corka zajmuje sie przewaznie JA

Gość hoihh
Mój się bawi w jakieś gry jak dzieciak a przeżywa jakby to było prawdziwe życie: wielomilionowe interesy czy misje wojskowe. :(

Gość kotecek..
taaa, te gierki to tez u nas sa. TYlko barzdiej jakies symulatory. Lata jakims samolotem a i tak nie umie. i co chwile sciaga nastepne gry zeby zajmowaly miejsce na kompie

Gość Wlasnie te gry /
MOja dzidzia tez juz spi. A jesli chodzi o meza to tez potrafi przesiedziec caly dzen przed komputerem i gra w te swoje durne gierki ;/ jak zosatwiam dziecko, zeby pobawili sie razem - to jak po paru min wchodze do pokoju to co zastaje?????????maz przed kompem a dziecko biedne samo albo sie bawi, albo co gorsza stoi obok niego i domaga sie uwagi ;////////

Gość kotecek..
a to moj jest niestety bardziej pomyslowy. Jak ich zostawie razem i jak wracam to corcia oglada bajki na dvd i maz ALLEGRO, SYMULATORY, YOUTUBE itp.

Gość marteczka79
moj gra w zakladach bukmacherskich i sprawdza wyniki caly dzien:( szok!

Gość marteczka79
dzis mialam zebranie u starszego syna i zaotal z malym jak wrocilam to z pretensja ze tyle czasu bo on nawet do kompa nie usiadl:) to sa jaja z tymi facetami:)

Gość kotecek..
kiedys moj tez to przerabial a ja sie modlilam zeby mu sie odwidzialo. I wymodlilam, znudzilo go to, ale przezucil sie na modele zdalnie sterowane. W domu juz mamy takie auto za 200zl i helikopter za 150zl, a teraz sie czai na jakis inny samolot. nie wspomne juz ze te cuda stoja w szafce i kurz zbieraja

Gość kotecek..
he he, dobre. Opierdzielilas go chociaz???

Gość marteczka79
i tak nie usiadl bo pojechal na pilke z kolegami i mam spokoj pyta czy jak wroci ok 1 to bede czekala hahahaah ja juz bede spala ahahahah

Gość kotecek..
no to musisz uwazac bo jak sie zasiedzisz na necie i przyjdzie to pomysli ze czakalas specjanie na niego

Gość marteczka79
nie zaraz spadam musze gary pozmywac i do lozka:)

Gość kotecek..
a chyba ze tak. ja juz nawet obiad na jutro przygotowalam to mam z glowy. milych senkow

Gość marteczka 79
no dobranoc pappappap