Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2.5

jestem z chlopakiem 2.5 roku

Polecane posty

Gość 2.5

chcialabym napisac mu cos wyjatkowego, co by go ucieszylo i pokazalo jak bardzo wazny jest dla mnie, niestety pomysly juz mi sie skonczyly. pomozecie? wiem, ze dziewczyny maja sklonnosci do pisania "milosnych" eskow :) podzielcie sie swoimi pomyslami

ty to sama musisz wiedziec my nie dosc,ze go nie znamy,to jeszcze nie wiemy,co mu pisalas wczesniej,ze ci sie teraz pomysły skończyły.moze lepiej zrób dla niego cos wyjątkowego,a nie tylko pisz

Gość Vezezuela
tomek ma racje ,po takm czasie powinnas wiedziec, ze wieksze znaczenie maja gesty, a slowato tylko dodatek :) i lepiej popatrzec w oczy mowiac cos milego:) sms jest ucieczka przed tym :P

Ja nie mam sklonnosci do pisania milosnych eskow ;) Jak mam "milosny napad", poprostu pisze, ze mysle i ze kocham. Bez zadnych pierdol ;p jestescie juz dlugo razem- znasz go najlepiej. Osoby powyzej maja racje- my Ci nie pomozemy :)

Gość 2.5
dzieki za rady, dzisiaj jest rowne 2,5 roku, nie mozemy sie spotkac w najblizszym czasie i chcialam mu to jakos wynagrodzic, sprawic zeby poczul sie milo i wyjatkowo no ale jak byscie jednak cos sobie przypomnieli to piszcie

Gość Vezezuela
zadzwon do niego i powiedz mu to co czujesz :) ze jestestes szczesliwa itp. sms jest zbyt banalny, no chyba, ze inaczej odwagi nie masz ...