Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marabalka

faceci

Polecane posty

Gość gazeta wyborcza
HIV mozna rownie dobrze zarazic sie i od rodaka. Jest to choroba, ktora nie zna narodowosci. Mozna byc puszczalska we wlasnym kraju zaliczajac co noc innego w krajowym dosko. I mozna miec stalego partnera nawet jesli nie jest rodakiem.

Gość marabalka
Wiadomo w każdym kraju sie znajdzie taki owaki A po takim stażu to ludzie juz maja troche inne podejscie, zaczynaja wady przeszkadzac itp Myśle że pod względem urody nie ma co porównywac polaków do południowców. Długa droga im do nich

Gość Piotruś Ban reaallll
Tak samo jak was nie ma co porównywać do hiszpanek :classic_cool:

Gość marabalka
Za to wy jestescie doskonali Masz racje polki to sa puszczalskie wiec pewno masz na myśli wszystkkie czyli przyszła żonę także do nich zaliczasz???

Gość marabalka
Buhaha grecy sa czarnoskórz ahha chyba do szkoły nie chodziłes Szmata to ty jestes męska i jak juz powiedzialam spier. stad frajerze

Gość gazeta wyborcza
Piotrus idz juz spac bo juz ci sie placze wszystko. Ja w moim zyciu mialam i mam jedynego partnera seksualnego---mojego meza.

Gość marabalka
To speir.. do hiszpani na zmywak Przynajmiej jednego wieśniaka mniej będzie

Gość marabalka
hahah jasne juz sie zakochałam od pierwszego twego postu Szmata możesz sobie nazywac kolegów, nie znasz to sie nie wypowiadaj, i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka

Gość marabalka
Buhah nie za dobry w łóżku??? a skad ty to wiesz Zapewne prónbowałeś co?? przyznaj sie A ty myślisz że ludzie mieszkający za granicą tylko na zmywaku siedza??? to nie wiele jeszcze o świecie wiesz Widze ze jestes z tych typów faceta co siedzi za ekranem i tylko krytkuje kobiety ze swojego kraju Chcesz hiszpanki to co tu robisz na zmywak spadaj Ale wiesz one nie maja po co sie brac za polaków skoro maja swoich facetów, którym niczego nie brak to po co im polacy

Gość marabalka
Tak masz racje obracam sie w towarzystwie dresiarzy, meneli i takich jak ty co tak sie własnie o polkach wyrażaja A ty dla mnie jestes frajerem i hujemmmmmmmmmmm i szmaty to se szukaj w swoim otoczeniu

Gość marabalka
Dymac to se możesz kolegów bo widze ze masz obeznanie jacy faceci sa w łózku Masz racje mam 23lata i spałam tylko z 1chłopakie- moim Ale masz racje jestem puszczalska i wszyscy mnie dymaja, a do ślubu mi sie nie nie śpieszy co pewno według ciebie dziwne bo każda dziewczyna w moim wieku o tym własnie marzy

Gość marabalka
Jeśli jestes ciekawy jacy są w łóżku ,jedź dowiesz sie, jest tam ponoc dużo gejów może którys sie toba zainteresuje Bedziesz miał okazję sam sprawdzic Co jeszcze powiesz o polkach prócz tego że sa puszczalskie i wszyscy je dymaja

Gość marabalka
Ojejku zaraz sie popłacze Tak spałam z 1 polakiem A kto dupku w ogóle powiedział ze spałam z grekiem???????????????????/ mówiłam ogólnie o charakterze, urodzie, dbaniu o siebie Nie było mowy o tym że sa lepsi w łóżku czy cos I nie jestem pasztetem po prostu nie śpie z kim popadnie tylko sie cenie i nie puszczam z każdym

Gość marabalka
Mm nadziej ze mi wybaczysz tatusiu po przejściach

Gość marabalka
haha dobre bo miałam 1 faceta przez kilka lat i go nie zdradzałam, bo nie miałam takiej potzreby to znaczy że jestem głupia bo przeciez mogłam skakac na lewo i prawo i sprawdzic jaka reszta naszych facetów jest w łóżku Tak masz racje Za to z toba sie rozmawia wrecz cudownie i widzze ze taki doświadczony z ciebie mężczyzna

Gość marabalka
haha ale naiwny z ciebie koles Cała ta gadka to jedna wielka ściema Jestem w wieku 40lat ma 10 dzieci i każde ma ojca z innego kraju bo mąż mnie rzucil to zaczełam korzystac z życia po prostu zaczęłam sie puszczac!!!!!!!! co ponoc polkom wychodzi najlepiej