Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasiu 1970

akcesoria ,gadżety erotyczne w związku

Polecane posty

Gość jasiu 1970

jestem z moją ukochaną juz 15 lat od roku do naszej sypialni zaczałem wprowadzać gadżety erotyczne takie jak wibratory nasadki na członka jak równiez protezy penisa dla panów aby wzbogacić nasze życie erotyczne.sam jestem posiadaczem nie zbyt wielkiego penisa bo około 14 cm.Gdy zakładam cos na swojego ptaka i się kochamy to wydaje mi sie że żona dochodzi szybciej i mocniej ściska swoją szparke w chwili szczytowania,ona jednak twierdzico innego mimo wszystko pozwala mi na takie zabawy.bardzo więc proszę płeć przeciwną które miały doświadczenie z takimi akcesorjami o wypowiedzi czy jest możliwa roskosz z czymś nie naturalnym ,może wtedy dowiem się prawdy ,ewętualnie może coś polecicie do łóżkowych zabaw .z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie kobiety które chciały by mi pomóc rozwiązac ten problem.z poszanowaniem jasiu

Gość jasiu 1970
no co jest nie ma nikogo kompetenentnego w tym temacie

My nie jestesmy zboczeni 😡 Uprawiam sex tylko w pozycji misjonarskiej przy zgaszonym świetle i zgodnie z kalendarzykiem małżenskim ;) tfujjj...brzydzimy się rozwiązłościa seksualna ;o

Gość maushek89
ja uzywam roznych akcesorii. pas analny, dildo, kajdanki, czasem chlopakowi stiptiz robie

Gość dsssssssssssss
za dlugie... cichociemny pewnie jestes

Gość do Warkocza Komety
Mam nadzieję, że nie ruszasz pupą i nie masz w trakcie zdrożnych myśli? :-)