Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasa

dlaczego w internecie sa sami brzydcy faceci???

Polecane posty

Gość asasa

co jakiegos poznam to taki sie okazuje, najpierw bardzo dobrze sie gada, jest ok, a potem jak wysyla fotke to czar pryska:o koles zazwyczaj okazuje sie maly, chudy, z przedzialkiem po srodku:O ja nie wiem czy w internecie jednak naprawde siedza same odpady?:o z laskami wydaje mi sie ze jest inaczej.

Gość a nie jest
odwrotnie przypadkiem :D

Gość ale przecież wygląd się nie li
czy ważne jest wnętrze :p

Gość jedenasty dzien dupy
przeciez to dziala w obie strony :o

Gość asasa
wlasnie nie jest odwrotnie, albo mam mega pecha, albo zawsze trafiam na facetow grubo ponizej przecietnej. Wyglad przecietny da sie zniesc jesli ktos nadrabia charakterem, ale ponizej przecietnej sorry nie jest masochistka

Gość amant*69*
w obie strony to jest; jak siedzisz w internecie zeby znalezc chlopaka/dziewczyne to wiadomo, ze cos musi byc nie tak, ze w realu nie potrafisz

Gość asasa
no ale wam tez sie tak ciagle zdarza? ze poznajecie kogos, dobrze sie gada, wysyla swoja fotke i nagle "o boze znowu"

Gość jedenasty dzien dupy
amant...jest roznica pomiedzy siedzeniem i gadanie ot tak sobie a desperackim poszukiwaniem milosci

Gość asasa
potrafie w realu,w efekcie wszysckich moich dotychczasowych facetow poznalam w realu, ale ostatnio postanowilam, ze sie troche pobawie w internet, to tez jest ciekawe doswiadczenie. I co? znalezc faceta ktory Ci sie podoba w necie to jak szukac igly w stogu siana

Gość a nie jest
asasa jestes pieknoscia?

Gość asasa
no to nie wiem, mi sie nigdy nie trafia przystojniak, mzoe mam jeszcze za male doswiadczenie:P

Gość asasa
ojej nie jestem pieknoscia, ale na pewno nie jestem ponizej przecietnej, natomiast faceci, ktorych do tej pory poznalam to jakies wybryki natury:o

Gość a nie jest
asasa brak Ci urody odpowiedz.

Gość asasa
zawsze zakrywam moje wypryski na twarzy grubym podkładem a moje krągłości są ok faceci lubią kobiety przy kości :classic_cool:

Gość asasa
ojej od razu jakies komentarze odnosnie mojej urody. To ciekawe dlaczego ci faceci potem nie chca sie ode mnie odczepic :o jeszcze mnie nie spotkal afront ze strony faceta :P

Asasa, to może lepiej przenieś się do Tesco, bo w realu też są faceci z dupy :D A tak na poważnie to ja Męża mam z neta, ale do paszteta i z/j/e/b/a genetycznego Mu naprawdę daleko. :)

Gość jestes przecietna to masz
pzrecietnych

Gość asasa
niezapominajka wlasnie chodzi o to ze ja specjalnie nie szukam, po prostu trafia sie ktos, gada sie dobrze, potem zdjecie i wcale nie ma zdziwienia, facet wyglada jak zawsze:o

Gość paris*
ja to mam pewne zasady, nie szukam dziewczyn w internecie oraz na imprezach (wiadomo człowiek od wpływem alkoholu, migające światła, lub ogólnie słabsze oświetlenie), wolę nawiązać znajomość, np. w sklepie, gdzieś na ulicy, a nawet po wyjściu z Kościoła:)

Gość asasa
ja naprawde nie wiem co znaczy przecietna dla was a co powyzej przecietnej, fakt ze faceci ktorych poznaje sa ponizej przecietnej, ja juz napisalam, ze jeszcze przecietnego bym zniosla jakby mial fajny charakter, ale mi sie naprawde trafiaja wybryki natury! np koles 165 mojej postury (czyt chudy) z przedzialkiem posrodku, albo gruby jak beka ,takie odpady ktorych w realu nikt nie chce

Gość co TY piszesz slonko
asasa idz czytaj Słowo Boze Biblie

Gość asasa
wlasnie ja jeszcze tak naprawde nikogo nie poznalam przez net, zeby sie z nim spotkac i chyba zrezygnuje z tego, a co do imprez to hmm, mojego ostatniego faceta poznalam w klubie i przy nastepnych spotkaniach tez sie sobie bardzo podobalismy, przynajmniej mniej wiecej widzisz, ze ten ktos jest ok:)

Zauważyłem że to działa w obie strony :D Najbardziej rozbraja mnie tekst \"mam lekką nadwagę\" albo jak laska pisze \"kobiece kształty\" :O A tu WIELORYB !!!

Gość asasa
no zazwyczaj na jakims forum, nie zakladalam sobie fotki, sympatii itd

Gość asasa
albo tak samo faceci okreslaja sie jako "misiowaci" albo tekst "mam zone ale tylko na papierze"