Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasa

dlaczego w internecie sa sami brzydcy faceci???

Polecane posty

Gość stic jest całkiem całkiem
i się nie przechwala, więc wniosek prosty: im facet głośniejszy na te tematy tym z nim gorzej

asasa nie masz racji. widocznie masz pecha i na takich trafiasz ;] Jest duzo fajnych kolesi... ale tez duzo wstretnych paszkwili... ale jak juz ktos zauwazyl, to dziala w obie strony ;]

Muszę matce zabrać kabel sieciowy bo mi czarny PR robi :D

Gość amant*69*
ok stchorzylem, jestem klamca, jestem goloslowny mi to kolo jajka lata:p co tutaj napiszecie i nawet na moment nie poczuje sie gorzej, dla mnie rzeczywistosc liczy sie, a nie jakis internet zeby nie praca przed kompuiterem, to w ogole bym rzadko z internetu korzystal, bo uwazam, to za strate czasu

Gość asasa
no moze z tym byciem glosniejszym to racja faktycznie...

Gość jedenasty dzien dupy
'stic jest całkiem całkiem i się nie przechwala, więc wniosek prosty: im facet głośniejszy na te tematy tym z nim gorzej' wiemy wiemy :D pare lat temu tez go podkrecalysmy pewnym topidlem :D

amant*69*-> Mam wrażenie że się pogrążasz :O

Gość nie tłumacz się już
i tak wiemy, jak jest :P

Gość asasa
amant to dobrze ze sie wytlumaczyles, posiedzialbys na jakichs madrych stronach, a nie na babskim forum, bo tego praca przy kompie nie usprawiedliwia:P

Gość nie tłumacz się już
masz dopiero 24 lata, więc o kobietach wiesz mało. Zapamiętaj sobie, jak większośc kobiet powie że czarne jest białe, to tak będzie. Z kobietami nie wygrasz, nas jest tu więcej, jest z nami stic, który kiedyś był bożyszczem a nie zgrywał na takiego, więc dopóki będziesz udowadniał jaki jesteś wsaniały, tym samym udowadniasz jak masz mało dystansu do tego topidła. A z kobietami i tak nie wygrasz.

Gość asasa
nie tłumacz się już ---> swieta racja:D

"jest z nami stic, który kiedyś był bożyszczem" 😭 przesada - ja się z wami kumplowałem a nie pozowałem na bożyszcze tłumu !!!

Gość nie tłumacz się już
no właśnie, nie pozowałes, więc mogłeś uchodzic za kogoś kto ma COŚ, i jest KIMŚ, bo nikogo nigdy nie pozowałeś. Nie udowadniałeś czegoś, co i tak jest obiektywnym odczuciem poszczególnej jednostki zasiadającej przed kompem. dlatego jesteś :classic_cool:

Gość amant*69*
hehehehe widze, ze za duzo bab tutaj:p a rzadnego meskiego wsparcia nie dostane:p wazne zenym w zyciu wygral

e..nie przesadzajcie :D kazdy z nich jest prozny i jak sie cos wokol ktoregos zaczyna dziac to juz sie puszy :D

Gość nie tłumacz się już
co rozumiesz przez wygrane życie? tytuł mistera?

to zes teraz amant pojechal 😭 kazdy kto tu pisze wie, ze zycie juz dawno przegral :P😭

Gość asasa
amant wpakowales sie w to na wlasne zyczenie:P poza tym fotke bys wyslal tylko mi a nie wszystkim babom tutaj, no ale nic juz po ptokach jak to mowia

Gość ptokiem w tworz

Gość asasa
a co do tego wygrania zycia w necie to troche sie zdystansuj bo naprawde sie pograzasz:P

Gość amant*69*
miec kochajaca zone i ktora ja bede kochal, dzieci , dom, zdrowie (bo dosc niezle mi ostatnio szwankuje)

Gość nie tłumacz się już
to mi się zaczyna kłóci z poprzednimi wpisami ;)

Gość asasa
amant ale do czego ty przechodzisz, od zwyklego przekomarzania sie z fotka do marzen o domu, kochajacej zonie i dzieciach:o

Gość asasa
chcesz nas zwiesc zebysmy o tym zapomnialy czy jak?:P

Gość nie tłumacz się już
Moje drogie, faceci wbrew pozorom są bardzo mocno naładowani emocjonalnie. czasem nawet mocniej przeżywają pewne sprawy. kobiety maja te przewagę, że tak potrafią sobie wytłumaczy zdarzenia, koleje losu, postępowanie, że wyjdą z dołka zupełnie, jakby go nie było, na zasadzie "nic się nie stało". faceci nie potrafią. Od dziecka są uczeni "nie płacz, chlopak jestes, przestań się mazac.." a oni tak samo przeżywają. tak samo sa próźni jak kobiety, tak samo potrzebują miłości, czułości, uczuc. kobieta potrafi sobie brak uczuc wypelnic, facet nie. Kobiety maja niesamowita wladzę na facetami, szkoda tylo,że tak mało kobiet z tego korzysta.

No nic pozostaje mu tylko skakanka albo kabel od prodiża ... :classic_cool:

Gość nie tłumacz się już
a kobiety mają rozwinięta wyobraźnię, lubia jak facet JEST, czyli jest silny, męski, przystojny, szarmancki, dowcipny, delikatny... a nie jak opowiada, że taki jest. Do kobiet przemawiają czyny.

Gość asasa
no dokladnie tak jest, facet ma byc a nie gadac, ze taki jest, bo to tylko wzbudza w kobiecie agresje po pewnym czasie:P