Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katiusza8820

dobry ginekolog-Poznań

Polecane posty

hej!wybieram się na pierwszą wizytę do ginekologa i chciałabym ,zeby był to ktoś sympatyczny, delikatny no i profesjonalny. Czy możecie polecić kogoś z Poznania? pozdrawiam!

Gość 80alicja
Mieszkałam w Poznaniu wiele lat i bardzo dobrzy ginekolodzy są w klinice na ulicy Gajowej. Niestety nie pamiętam nazwiska lekarki która wtedy mnie badała. Była to moja pierwsza wizyta u ginekologa i dlatego wybrałam się do ginekologa dziecięcego. Świetna babka-polecam. Ta ulica jest w centrum niedaleko Ronda Kaponiera

Gość 80alicja
Udało mi się ją znaleźć w necie. Nazywa się Grażyna Jarząbek, 60-815, Poznań, Gajowa 3 , tel. 0 61 841 71 73 Polecam, jest świetna

Gość mika71
jeśli chodzi o ginekologię zdecydowanie dr Uchman, duża wiedza, kompetencja i ogromne doświadczenie, wizyta trwa do oporu (tzn do ostatniego pytania pacjentki), z tabletkami anty nie ma problemu, w trakcie stosowania anty zleca konsultacje internistyczna (z czym się wcześniej nie spotkałam), prowadzenie ciąży i porodu bezkonkurencyjny dr Meller z Polnej ale człowiek (hi hi hi), ciepły, cierpliwy, super kontakt prywatnie pprzyjmują w Centrum Panacea na Winogradach, super sprzęt, krótkie terminy, wszystkie badania w tym laboratoryjne. ktg i inne na miejscu polecam