Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bkghmpghkg

FILM REC- moge isc majac problemy z nierownomiernym biciem serca?

Polecane posty

Gość bkghmpghkg

jest tak straszny jak opisuja?

Ten film to dno. Wcale nie jest straszny :) no może prócz ostatnich 5 min. :)

Gość wamak322
mi sie nie podobał , oczy mnie tylko bolaly od tej latającej kamery

"Reporterka Angela wraz z kamerzystą realizują dokument o nocnej pracy strażaków. Gdy pojawia się pierwsze wezwanie, dziennikarze również uczestniczą w akcji, by zarejestrować ciekawy materiał. Na miejscu okazuje się, że wezwanie dotyczyło hałasów w mieszkaniu starszej pani. Po przybyciu strażaków i policjantów, będąca w dziwnym stanie staruszka gryzie jednego z funkcjonariuszy. W międzyczasie okazuje się także, że budynek został odizolowany, bo służby bezpieczeństwa uważają, że w kamienicy panuje jakaś rozpowszechniająca się choroba." filmweb.pl :P Odradzam ten film.

Gość Piotruś Ban jeszcze w pracy
Lekki filmik, można powiedzieć familijny, idź z całą rodziną :classic_cool:

to moze ja sie wypowiem, jako ze jestem milosniczka horrorow :) ten film to wielka KUPA typu 28 tyg. pozniej lub inne \"horrory\" tego typu, zapanowal wirus, wszyscy sie zarazaja, ble ble ble, mozna obejrzecm ale nie spodziewaj sie ataku serca.. mozna usnac z nudow

Gość zawiodlam sie........
w filmie sa doslownie 3 scenki w ktorych mozna sie przestraszyc, poza tym strasznie wnerwialo mnie to ciagle darcie mordy. Juz pomijajac fakt ze film trwa TYLKO 75minut i momencie gdy myslisz ze zacznie sie rozkrecac twoim oczom ukazuja sie napisy.

Wanesa lubi horrory bo jak poogląda troche tych potworów to może poczuć się troche ładniejsza :D

Gość zejscie mowisz
wspolczuje gustu :P

a co ma horror do tego zeby czuc sie ladniejsza?? !! :O ogladalam wiele filmow gdzie nie wystepuja tylko potwory.. ale ty ie masz o tym pojecia"paszteciku"

Ale przyznaj że takie jak Jason X to twoje ulubione. Po seansie możesz pójść przed lustro i powiedzieć że jednak nie jest AŻ tak źle :D

gustu? jesli chodzi o horrory to ogladam takie ktore faktycznie mnie przestarsza i jak do tej pory bylo to tylko zejscie. zadne "omeny", zadne "masakry" {ile czesci tego samogo mozna ogladać], na "smakoszu" też sie zawiodłam totalnie. A już totalnie głupie sa amerylanskie przerobki "ringu" czy 'nieodebranego połaczenia" no żenua. Zejscie mi sie podobalo.

to ze ty tak robisz to nie znaczy ze wszyscy.. :D :DD :D poza tym tepaku jak lubisz ogladac pseudohorrory "jason x" to powodzenia!! napewno sie podniecasz przy nich i robisz sobie dobrze przed lustrem :D :D

Koszmary z ulicy wiazow to tez badziewie. krew leje sie hektolitrami ale film do dupy. "Krzyk" bardziej mnie rozsmieszał, to wogóle horror był. "Hostel' do dupy równiez

ale piotrus ban napewno uwielbia takie scenki z koszmaru z ulicy... oglada codzien wieczorem a potem spac nie moze i siedzi na kafe!! :D

Gość zejscie mowisz
jedyna rzecz jaka kojarzy mi sie z zejsciem to fakt ze przez pierwsze 50minut doslownie NIC sie nie dzialo.

Przez kolejne też się zbyt wiele nie działo :D

Zresztą nie pamiętam dokładnie bo usnąłem w połowie :classic_cool:

co wy wiecie, akcja sie rozkrecala. mnie sie podobalo :) zwłaszcza na koncu, myslalam ze ta babka sie uratuje jak to w filmach bywa a tu sie okazalo ze haluny miala i pozostala biedna osamotniona w tej jaskini 😭

Mnie się podobał ten chiński z wywoływaniem zdjęć. Był w pyte, prawie sie zesrałem ze strachu :classic_cool: