Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bkghmpghkg

FILM REC- moge isc majac problemy z nierownomiernym biciem serca?

Polecane posty

ok, moze nie byl zly ten film, ale trzeba miec cirpliwosc, zeby dotrwac do konca

Gość Piotruś Ban jeszcze w pracy
O przypomniał mi się tytuł, "The Shutter" :classic_cool:

piotrus- czekaj czekaj, co na koncu laska mu siedziala na barkach? i on nie wiedzial czemu go szyja boli?? jaki byl tytul?

Gość tenorrra
Baaaaaardzo głupi film. Jeśli ktoś widział w życiu wcześniej przynajmniej kilka horrorow, to już po kwadransie będzie wiedział jak film się skończy. Aczkolwiek jak ogląda się go w kinie to przestraszyć potrafi, głównie przez hałas czy efekt "nagłego zaskoczenia". Jeśli zaś chodzi o samą fabułę to żałosna i przewidywalna.

To ten :D

Gość zejscie mowisz
shutter :D:D:D dziewucha na plecach mnie rozbroila :D

Czyli możemy się zgodzić że Shutter był najlepszy :classic_cool: Kompromis to podstawa 🌼

aa jeszcze pamietam jeden film, dosc malo znany, m=nie pamietam tytulu.. :(

Gość Piotruś Ban jeszcze w pratzy
\"Moda na sukces\" to taki program manipulacji staruchami, każdy emeryt to ogląda

nie znasz sie ban :D niezwykle porywajacy serial :P moja idolka to sally spectra. szkoda ze aktorka juz nie zyje 😭

Gość zejscie mowisz
z horrorow moge polecic "Dead End", kazdy fan tego gatunku powinien go obejrzec. Film jest po prostu genialny, trzyma w napieciu no i praktycznie nie ma rozlewu krwi. To taki horror z elementami czarnej komedii (wymiany zdan miedzy mamusia i tatusiem sa zabojcze :D), do tego swietny soundtrack. Z reszta poczytajcie recenzje :P.

"Dead end" mam nawet na dysku jeszcze :D Na końcu się okazuje że zginęli w wypadku oprócz głównej bohaterki której majaki stanowią wydarzenia w ciągu filmu. No, teraz już nie musicie oglądać :classic_cool:

Gość hermenegilda topaz
Duzo horrorow w zyciu widzialam i musze przyznac ze ten jest dobry ,wcale sie nie dłuzy wrecz przeciwnie :P Krecenie z reki daje efekt bycia w srodku zdarzenia :)Film ma niezly klimat. Co do wspomnianego w topiku zejscia dla mnie taki sredni byl :) dodam ze nie lubie horrorów w stylu pily i jasonax i ogolnej masakry z piła mechaniczna czy jak to gowno zwa :) Wole film z klimatem ale ile ludzi tyle gustow tym od jasona x REC moze sie nie podobac :P

Gość zejscie mowisz
z 2003 rkou . kurcze to jest jeden z moich ulubionych filmow, gdyby grali go w kinach z checia bym sie wybrala.

'dead silence" tez było świetne, to o tej nawiedzonej waritce która zamiast dzieci miała lalki jeszcze silent hill tez mi sie podobało

"Silent hill" to był bigos efektów specjalnych, a fabuła to nie pamiętam jaka tam była :classic_cool:

Gość zejscie mowisz
a "wstrzasy" pamietacie? :) z Kevinem Baconem

Nie za bardzo :o

untraceable- ten film jak dla mniie super. koles zabija na oczach internautow, im wiecej osob wejdzie na strone,tym szybciej ten kos omrze, tylko koniec bezsensu :O