Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyczys

jesli wiesz to napisz!!!!

Polecane posty

Gość pyczys

czesc!!! mam takie male pytanko czy wiecie moze w jakim banku mozna dostac kredyt na cokolwiek bez zbednych zaswiadczen??? oczywiscie wiem ze potrzebna jest umowa o prace( bo interesuje mnie suma 8500zł) i to nie jest problem bo ja mam tylko rozchodzi mi sie ze banki chca zaswiadczenia z trzech ostatnich miesiecy o dochodach a ja dostalam umowe na stale przedwczoraj i po prostu jest to nie mozliwe....!!! prosze jesli ktos wie jaki bank udzielilby takiego kredytu to napiszcie lub podajcie link:):)

Gość chyba eurobank
ale na 100% nie wiem

Gość pyczys
kurcze nikt z was sie nie orientuje:(:(:(:(:(:(????????

Gość też jestem facetem
provident?

Gość też jestem facetem
ale moment:) nie lata ci po ekranie reklama kredytu bez zaswiadczeń?

Gość pyczys
kurcze a jeszcze nie wiecie w jakim innym mozna??? prowident odpada oni maja za wysokie oprocentowanie musialabym oddac 2 razy tyle co bym wiela- zlodzieje:(

Gość pyczys
kurcze a jeszcze nie wiecie w jakim innym mozna??? prowident odpada oni maja za wysokie oprocentowanie musialabym oddac 2 razy tyle co bym wiela- zlodzieje:(

Gość też jestem facetem
no to juz nie wiem po prostu po chodź po róznych bankach i sie popytaj czasami robią takie promocje kredyt bez zaświadczeń:)

Gość dwrefdre
przechlapane masz, obawiam się że nigdzie nie dostaniesz kredytu bo niestety co innego mówią w reklamach a co innego okazuje się w rzeczywistości

Gość pyczys
wlasnie tak jest... w reklamach mowia kredyt bez zaswiadczec... a jesli zadzwonisz do nich to musisz miec umowe o prace no i oczywiscie zaswiadczenie o dochodach z ostatnich 3 miesiecy!!!! wkurza mnie fakt ze robia z ludzi idiotów... mogli by od razu zamiescic takie inf w reklamie a nie... naciagaja ludzi na telefony do nich!!!

Gość ---------m-----------
eurobank odradzam, fakt dostaje sie szybko kredyt, bez zbednych dokumentow, ale pozniej traktuja czlowieka jak smiecia... spoznisz sie chocby jeden dzien z rata to masz od nich bardzo nieprzyjemne telefony z grozbami, albo wysylaja do ciebie czy twojej pracy gburowatych i niegrzecznych tzw. negocjatorow terenowych, ktorych meteody nie roznia sie od mafii

Gość pyczys
lukas nie daje- tez potrzebne jest zasw. z ost. 3 miesiecy -dzwonilam do nich!!

Gość pyczys
---------m---------------- dzieki za ostrzezenie!!!:):)

Gość pyczys
musze wziac kredyt bo opiekunowi dawno nie płaciłam haraczu, tzn. procenta od klientów, i przylazł z jakimiś łysymi kolesiami i wytłumaczył, że długi się oddaje

Gość pyczys
przestn podszywie to naprawde nie jest smieszne- bawia cie ludzkie problemy???

Gość wspolczuje ci
wiesz co moj ojciec dostal kredyty w dwoch bankach - pko i ge money bank. nie mial zatrudnienia. moze tam popytaj

Gość chyba eurobank
...........m............moze i masz takie doswiadczeniez eurobankiem, ale ja jakos takich zachowan z ich strony nie doswiadczyłam. A zdarza się , ze czasami wpłacam im cos nie w terminie, ...............brałam u nich juz dwa razy kredyt i nie odczułam tego jakbym miała do czynienia z mafia:O

Gość pyczys
a jak bralas to mialas zaswiadczenie o zarobkach z 3 oststnich miesiecy??? duze maja oprocentowanie??

Gość pyczys
nikt z was juz nie wie???

Gość kurcze moze sprawdz oferte w
banku w którym posiadasz konto- oni napewno cos beda miec.

Gość ---------m-----------
chyba eurobank - a ja doswiadczylam i nie jest to mile uczucie jak cie traktuja jak zlodzieja i jeszcze nachodza w domu... moze to zalezy od oddzialu i nie twierdze, ze wszedzie tak jest, ale u mnie to koszmar... mam juz dosc tego banku i nie moge sie doczekac kiedy mi sie skonczy kredyt... na szczescie juz w styczniu...