Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

SEKRET KTORY TO???

Polecane posty

byly tu juz tematy o tym filmie, dokumentalnym zeby nie bylo wpisalam w ilmweb i wychodzi kilka, o ktory dokladnie chodzilO????

Gość wspolczuje ci
spadaj gowniaro

qwa zle powklejalam, moze ci co wiedza, chociaz po rocznikach prod beda wiedziec?? ten 1szy jest francuski, trzeici wloski, srodkowy nie wiem, chyba amerykanski

Gość wspolczuje ci
a ty jestes zydowka

Gość wjsns
ożesz kurwa pożygałam się,dawno tego nie robiłam,bo głupiej kciukiem na kafe nie było:o A KYSZ!!!:o

Gość wjsns
akurat dzisiaj na ciebie trafić musiałam:o dżizys:o weź sobie na o2 idź czy wizaż,bo cię tu nikt nie lubi

kafe nie lubi pomaranczowych cwokow, ktory niep otrafia siedziecpod jednym nickiem i blaznow z siebie robia, spadaj jak nie wiesz

Gość wjsns
mam czarny nick,ale nie mam zamiaru z niego pisać,bo mnie lubią a musiałam wyrzucić to z siebie,że cię nie lubie i żebyś wypierdalała stąd:o nie będę sobie psuć opini na kafe przez ciebie

akurat nie otbie sadzic kto mnie tu lubi, nie masz nic do powiedzenia na temat tego filmu?? t ostad wyjdz, jak zaloze temat ,,kto mnie lubi, kto nie'' to sie wypowiedz pod jakim tylko chcesz nickiem moglby mi ktos pomoc?? tyle tu bylo mowione o tym filme, obejrzalabym go;/

Gość wjsns
ale może coś bardziej napiszesz o tym filmie czego oczekujesz od niego nie każdy widział ten temat o nim

co mam qwa napisac, skoro go nie widzialam? wiem ze to ma byc film dokumentalny, tyle pamietam z tego co na kafe pisali

Gość wjsns
już wiem o który film chodzi

Gość wspolczuje ci
kciukiem ales ty pusta :o nienawidze cie sciero :o

ciekawe czym sie objawia moja pustosc?:) a scierowatosc:)? hihi dlatego lubie kafe, mozna sie z idiotow posmiac;)

no jak zwykle probowac dopieprzyc i sie nie odzywac chamstwo sie rozprzestrzenia z predkoscia swiatla na kfe:)