Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cierpiąca123

PMS

Polecane posty

Gość Cierpiąca123

Hej dziewczyny! Jakie macie objawy PMS-u ? Czy tez macie z tym taki problem ? U mnie to jest tak: ból lędźwi/ krzyży ból podbrzusza - czasem kłucie - czasem ucisk pryszcze!!!!!!!!!!!!!!!! : ( mam zawroty głowy i jeszcze okropny nastrój! Czytałam, że silny PMS jest wywołany zaburzeniami hormonalnymi, zbyt dużo estrogenów w stosunku do progesteronu. Co robicie, zeby sobie z tym radzić ? Pozdrawiam!

Gość Cierpiąca123
wygląda na to że zadna nie ma napięcia przedmiesiączkowego , hi hi

Gość o PMS
- ból piersi. okropny!! - ból podbrzusza - nerwowość i płaczliwość - uczucie ciągłego zmęczenia - puchnięcie ciała ( przynajmniej tak się czuję) - pryszcze (!!) Koszmar. Idę w przyszłym tygodniu do lekarza po recepte na tabletki.które mają mi pomóc na to PMS. To sa tabletki anty. Kosztują ok. 23 zł. Są oczywiscie tylko na recptę. Chyba Regulon.

Moj PMS objawial sie zawsze bardzo silnymi, dlugimi i uciazliwymi bolami glowy,co w konsekwencji wpedzilo mnie w kancerofibie, ktora pozniej regolarnie pojawiala sie jako jeden z pierwszych objawow PMS. Od kiedy zaczelam brac tebletki antykoncepcyjne wszystki objawy PMS znikly.

Gość ona111
kobieto nie jestes sama, mnie piersi bola juz 2 tyg przed okresem!!! bol krzyza i brzucha norma, ale da sie zyc tylko ibum sobie lykne i jest ok:)

Masakra... mnie nadyma dwa tygodnie przed.. mam tak duzy brzuch ze w swoje spodnie sie nie mieszcze.. piersi bolą... wlosy sie nie ukladaja.. ostatnio chcialam wyjsc na zakupy i nie umialam sie ubrac.. w koncu wszystko ze zlosci wyrzucilam z szafy... podly nastroj mnie wykancza w te dni ;/ moze do lekarza z tym? pomoze??

Gość echhhhhhh
wielki brzuch na 2 tyg przed czuję sie,jak słoń mimo ze mam rozmiar 36,ale woda sie wtedy zatrzymuje(efekt:spuchniete nogi) okropny nastroj-zmienny"mogłabym zabic" za nic bole glowy bole brzucha bol piersi na 2 tyg przed i wieksze o jakies pol rozmiaru ochota na slodkie,gorzkie,kwasne...i tak na zmiane...okropnosc...