Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy da sie

Czy da sie powiekszyc dekolt w bluzce?

Polecane posty

Gość czy da sie

Mam fajną koszulke, w sumie to zwykly t-shirt z nadrukiem, w którym chcialabym powiekszyc dekolt - teraz jest pod samą szyje, a takich nie lubię. Da sie to jakos zrobic? Normalnie wyciąć taki jaki bym chciala i jakos obszyc? Ale jak zeby sie nie rzucalo w oczy ze cos bylo kombinowane? Macie jakies pomysly albo doswiadczenia w tej materii?:D

Gość kasia2020
Idź do krawcowej i poradzi, zrobi. Nie bój żaby :p

Gość czy da sie
eee tak to nie. To jest koszulka z lumpeksu, kosztowala moze zlotowke, moze mniej, nie jest warta takiego zachowu zeby z nia latac do krawcowej. Myslalam ze moze macie jakies doswiadczenia we wlasnorecznym przerabianiu takich rzeczy ale jak nie to spoko, sama bede kombinowac, moze mi sie uda :P:D

Jak byłam młodsza to miałam taka super koszulke ale była źle skrojona, rękawki ni w 5 ni w 9, dekolt ani mały ani duży.. wzięłam nożyczki i pociachałam ją tak, jak mi grało. Bez obszywania. I jakoś wszystkim się podobało, bo oryginalne ;) Potem, jak mi się znudziło, wzięłam jasną nitkę (koszulka byla ciemna) i obszyłam grubym, widocznym szwem, ręcznie. No i znów sie podobało ;p