Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghrgr

zepsuta drukarka czy brak tuszu?

Polecane posty

Gość ghrgr

drukuje tak, że po lewej stronie na kartce jest biały pas, a reszta strony jest dobrze wydrukowana. to znaczy, że toner się kończy czy drukarka się psuje? :(

Gość xwoman
Chyba drukarka sie psuje

Toner się kończy. Wyjmij toner i trochę nim potrząśnij. Jeszcze parę kartek wtedy wydrukujesz ;)

Gość xwoman
Albo wyciągnij toner i sprobuj nim wstrząsnąc, to moze sie wymiesza ten tusz. Chociaz watpie zeby mogl sie nierownomiernie rozlozyc.

Gość ghrgr
toner sroner :o nie wiem co to jest, a wy glupki byscie mi lepiej powiedzieli a nie sie madrzyli :(

Gość ghrgr
to wyzej, to nie ja pisałam. to sprobuje z tym tonerem ;) jak nie zadziała, to do naprawy.. :/

Gość a musisz coś robić
masz laserówkę, z tego co piszesz być może to nie tylko kwestia tonera, ale też bębna, wtedy to gorzej

Gość gdzie jest moj laptop
raczej beben, niektore drukarki maja mozliwosc samoczyszczenia, tez moze pomoc

Gość ghrgr
tak, laserową mam. a jeśli to bęben, to naprawa jest droga? :/

Gość gdzie jest moj laptop
wymiana, naprawiac nie trzeba, a koszt zalezy od tego jaka drukarka

Gość ghrgr
tata powiedział, że mi wymieni bęben w drukarce, wsadzi ten od pralki :classic_cool:

Jeżeli tak jak piszą poprzednicy wymiana toneru, czy wstrząśnięcia nie pomagają, to warto byłoby oddać sprzęt do serwisu. Czasem naprawdę nie wiadomo, co się tym sprzętom dzieje, że tak świrują. Jak nic nie pomaga to zazwyczaj odsyłam do serwisu, mam taki jeden sprawdzony na doktortusz.pl - szybko rozwiązują każdy problem i nawet niewiele się za to płaci.

Gość Zuzka9
Może warto spróbować na stronie serwisko.pl masz tam opcje dodania awarii urządzenia online wystarczy tylko, że wypełnisz formularz zgłoszeniowy i na Twój adres e-mail przychodzą oferty od serwisów z Twojego miasta które są w stanie dokonać naprawy. Mam nadzieje, że pomogłam :)

Gość gość
być może drukarka się popsula, proponuje oddac do serwisu. Ja np. korzystam z pomocy tego www.arso.pl/ polecam ;)

Gość gość
oddaj do serwisu najlepiej, zeby wiedziec co i jak, ja swoja oddalam tu www.druktech.pl i naprawili szybko i sprawnie

Gość gość
Mam podobny problem :(

ja kupuję na allegro bardzo tanio całą kasete regenerowaną, czyli wsypany nowy toner, wymieniony wałek opc i do tego dokupuję 1kg tonera plus zapasowy wałek opc, jak się kończy proszek to dosypyje a w razie pogorszenia jakości wydruku zmieniam wałek opc polecam korzystanie z takich zamienników bo bardzo dobrze się sprawują i tanio wychodzi, ja mam na 10-12 miesiecy taki zapas tonera :-)

Gość gość
Ciężko powiedzieć, musiałby to zobaczyć jakiś fachowiec, jeśli okaże się że będzie trzeba wymienić jakąś część to polecam http://czescidodrukarek.pl/. Mają bardzo fajną ofertę w dobrej cenie.

Gość milena75
Raczej nie opłaca się teraz takiego sprzętu naprawiać. Taniej i oszczędniej jest kupić nowy. Ze swojej polecam drukarki Epson. Są świetne, a do tego zawsze w fajnych promocjach. Teraz np. za zakup i rejestrację na stronie Epson przedłuża gwarancję do 3 lat.

Gość morgana21
Epsony są bardzo fajne. A promocje przy zakupie ich sprzętu opłacalne. Oprócz tej z przedłużoną gwarancją jeszcze przez jakiś czas można z tej skorzystać http://www.epson.pl/msoffice . Dają na rok klucz do subskrypcji pakietu Microsoft Office 365 Personal.

Gość roliradka29
A tutaj http://kserotechnik.com już zaglądaliście? Jest to bowiem namiar na serwis drukarek. Warto udać się do specjalistów, którzy sprawdzą co jest nie tak, zamiast samemu kombinować.

Gość daszak

Jakiś porządny sprzęt tak do 600-700 złotych? Co polecacie? w ten cenie kupię coś konkretnego?

Gość olek7

Mam L3060 epsona i mogę polecić, jest na tej promocji cashback, także można 130 złoty dostać zwrotu dodatkowo, także drukarka nieco taniej wychodzi. u mnie sprzęt od tego producenta dobrze się sprawdza, nie mam zastrzeżeń, drukarka jest szybka i dosyć cicha, na stronie możesz sobie sprawdzić, ktore modele są objęte zwrotem. nie zawsze najdroższy sprzęt bedzie najlpeszy, nie ma reguły, trzeba czytać opinie klientów, to najlepszy sposób, żeby wybrać dobrej jakości urzadzenie.