Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pff

Anty nasza-klasa P

Polecane posty

nasz-melanż chyba jeszcze nie ruszył :P Zarejestrowalam się tam :P:P

Gość kobieta z klasa
Komentarze z naszej klasy ''Swietnie razem wygladacie'' ''Nic sie nie zmienilas'' ''Jak zawsze usmiechnieta'' ''Pasujecie do siebie'' ''Gratuluje slicznego bobaska'' ''Slicznie wygladasz, tylko pozazdroscic'' ''Cala mama! '' ''Pozdrawiam i przesylam buziaki'' Dawajcie jeszcze

"rany boskie ale się zmieniłaś" "no, no, no ale masz faceta"

Gość Będzie ślub
hehehe to "nic się nie zmieniłaś" jest dobre hehehhe szczególnie do kogoś kogo widziało się ze 20 lat temu :P:P:P

www nasza-kasza.pl www.nasza-kielbasa.pl :P

zablokują jedno to powstanie drugie :P www.nasz-melanz.pl

Inne komenty: Poprostu ślicznie Nic dodać nic ująć Dla ciebie czas stoi w miejscu Macierzyństwo ci służy :P

Gość kobieta z klasa
brawo! o tych zapomnialam :)

kobieta z klasa -> haha dokładnie tak :P a jak ktos da zdjecie slubne - wszystkiego najlepszego na nowej drodze i slicznie wygladałaś

Gość a jak ktoś nie ma zdjęc
to pytanie" kiedy będą fotki?" ew. "pokaż fotki"

zapomniałyście o tym jeszcze: \"prawie cię nie poznałam na tym zdjęciu\" albo \"normalnie nie poznałabym cię na ulicy\"

ale i tak najlepsze są komentarze jak dziewczyna daje swoje zdjecie z chlopakiem i opis: "Moj skarb" "MY " "Ja i moje kochanie" "Z moim szczęściem" a on jej dopisuje komentarz: "Moja piękna" "Ale mam dziewczynę" "kocham cię" :P

Gość kobieta z klasa
Ostatnio popularny jest opis do zdjecia '' Z moja sis'' Albo ''Sila sis'' :D :D Spadam z krzesla

Gość ant
NASZA KLASA TO JUŻ PRZESADA OD KIEDY STALA SIĘ TAK POPULARNA WSZYSCY NA PRZEDZIE Z MOJĄ DZIEWCZYNĄ OD SAMEGO RANA DO WIECZORA MOGĄ TYLKO SIEDZIEĆ I PRZEGLĄDAĆ ZDJĘCIA CZYTAĆ KOMENTARZE ULEPSZAĆ PROFIL WYWALAĆ KASE NA BZDURY Z KTÓRYCH I TAK NIE MA POŻYTKU WSZYSTKO JEST DLA LUDZI ALE BEZ PRZESADY NASZA-KLASA TO POŻERACZ UMYSŁÓW WCIĄGA GORZEJ NIŻ NARKOTYKI

Gość ja przytulam Cie
najlepsze jest to - jak laska nie ma jeszcze faceta to wali fotki z przyjacioleczkami i opisy do nich: z Madzią mą;* itp:P zal

Gość choc zabrzmi to ironicznie
:D "ale sliczny bobasek " :o

Gość Jak miałam osiemnaście
Mnie ostatnio rozwaliło "bardzo niekorzystnie wyszłaś na tym zdjęciu". Się ktoś zdobył na szczerość.

Gość MagdaBe
A ja czytalam w jednym profilu : o sobie: "kazdego dnia jestesmy zmuszeni dodac do znajomych kogos, kto tak naprawde moze pocałowac nas w dupe" heh :) cała prawda

Gość bo zrozumcie dziatki drogie
ze to portal nie dla was, tylko dla tych, ktorzy naprawde szukaja kolegow szkolnych sprzed kilkudziesieciu lat. I wtedy sie swietnie sprawdza. A czego sie spodziewacie ogladajac kogos , z kims mozecie spokojnie znalezc kontakt w inny sposob, a nawet tego kontaktu do tej pory nie straciliscie?

Gość Yumi
Moim zdaniem nasza-klasa to strata czasu. Wszyscy cały czas na tym przesiadują. Dodawają durne zdjęcia, wysyłają zaproszenia do osób których nawet nie znają żeby mieć więcej znajomych. Bez sensu. Nie wspominając już o tych komentarzach...

tak....pisza tutaj te bzdury.....kto???malolaci...ledwo sie rozstali ze szkolnej lawy i im przeszkadza.....a ja wyjechalem dawno temu i mnie taka nk jest potrzebna....zajarzyliscie czy trzeba przetlumaczyc.....????boli was to ze ludzie sobie tak pisza i pomagaja w odnalezieniu????idz jedna z druga i zruchajcie sie w kiblu na disco.....to jest wasze zycie.....wy popierdolone pokolenie,blachar i innych ....aaaaaaa zapomnialem o waszych kumplach....kazgy jeden to GANGSTA!!!!zal.pl

Gość o tak
te komentarze typu: ślicznie wyglądasz a laska to pasztet jak cholera żenada zenada i jeszcze raz zenada