Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhdtf

umarlam jak to przeczytalam

Polecane posty

Gość fdhdtf
W wywiadzie dla Interii stwierdziła, że wszystkie dziewczyny, które mają czelność ją krytykować to zawistne "paszczury": A są to ludzie, którzy tak naprawdę nie mają co zrobić z własnym życiem i siedzą, znęcają się tam nad czyimś, prawda. Ja nie mam na to czasu, żeby usiąść i interesować się innymi ludźmi i komentować. Są to ludzie, którzy nie mają swojego życia takiego prywatnego, tylko jakieś wirtualne. Siedzą tam jakieś paszczury i nawalają, w ogóle mnie to nie obchodzi.

Gość fdhdtf
ta pusta Jolka ;|

Gość fdhdtf
ona ma ryj jak kon :P glupia jak nie wiem co raz tylko obejrzałam ten program o niej i się zalamalam

Gość markov
o kuzwa a to nie jest paszczur? co za paskuda nie paszczur tylko kretownik pospolity

Gość markov
ona ma ryj jak kon nie jak kon tylko jak surykatka

szminka jej bardzo pasuje do tej spalonej geby, a torebka do reszty ciuchów :D :D nie zakladaj wiecej takich topiców bo pluje sobie na monitor :D

Ona mogłaby wyglądać normalnie a może nawet fajnie!!! 1) Trochę mniej solarki 2) Koniec z tymi koszmarnymi czarnymi oczyskami 3) Zero białego błyszczyka na ustach 4) Zdjąć to to co ma na zębie 5) Skrócić włosy, jakoś uczesać, rozjaśnić na jakiś średni brąz Albo ja jestem kuźwa genialnym stylistom lepszym niż wszyscy inni albo ona poprostu nie używa rad żadnego.

Gość fdhdtf
na googlach znalazlam:D ale podobna :P to pewnie ona

Gość Chłopak Joli R.
Moja dziewczyna Jola dobrze wam nagadała paszczury. Ona jest ładna 😍