Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo nieśmiała

kto tak jeszcze ma?

Polecane posty

Gość bardzo nieśmiała

że jest niby ładny i fajny, a z natury nieśmiały, więc i samotny?:-/

Gość nie napisze jaki nick bo wstyd
ja też tak mam:O a co więcej wszyscy na kafe myślą ze jestem śliczniusia głupiutka i kochaniutka... a tak naprawde w głębi duszy nie mam nickogo:(

Gość duker
ja , tylko ze to patologia.Jak mnie laski podrywaja to daje im kosza bo sie boje,

Gość bardzo nieśmiała
duker, a w jakim jesteś wieku?

Gość duker
no, to jest patologiczna niemialosc ., lek przed osmieszeniem sie.

Gość duker
przed 30 tka

Gość duker
mam 25

chyba se jaja robisz. kobita normalny człowiek tylko z cyckami i bez fiuta. gada sie normalnie z nia tylko nie klnij tak jak przy kumplach :D nie wiem czego tu sie bac :)

Gość bardzo nieśmiała
nagadam wam, a jaki masz sposób na pokonanie lęku przed facetami?

droga niesmiała :D facet to taki sam czlowiek jak kobieta tylko psychike ma mniej skomplikowana, potakuj mu jak mówi chyba ze obraza kobiety to wal w pysk. z natury oni jeszcze bardziej sie boja niz ty :) kochajaca i zawsze oddana "nagadam wam"' :)

Gość bardzo nieśmiała
duker, a jaki jest sposób na takiego faceta jak Ty? bo na jednego mam oko, ale się boję ośmieszenia...:-(

Gość duker
na pewno nie jest tak niesmialy jak ja.Niestety na mnie nie ma raczej sposobu.Najpewniej czuje sie w swoim domu, wiec jesli spotkanie to wlasnie w tym miejcu

nie gadaj o ciuchach, kosmetykach, usmiechaj sie ale tak zeby nie pomyslal ze masz skurcz twarzy, nie mow piskliwym głosem, nie krzycz. a pierwsza gadka moze byc np o filmie ktory teraz leci w kinach na przyklad. zapewniam cie ze to nie jest az tak straszne i nie ma sie czego bac :)

Gość bardzo nieśmiała
ech...:-( czuję, że dał by mi kosza, tym bardziej, że się strasznie go wstydzę... nawet nie będę próbować raczej... buuu:-(

Gość a cio to jest
do duker ja mam podobnie mimo tego, ze mam 24 lat, przystojny, inteligenty no i niesmialy:/

Gość bardzo nieśmiała
no i on ma wielkie powodzenie i słynie z tego, że laski raczej traktuje tak 'lekko'... egh... straszny jest los nieśmiałej osoby...

Gość duker
dla mnie juz nie ma nadzieji. Nie dosc ze sam nie mam odwagi poderwac , to gdy laski to robia daje im odpowiedz negatywna, bo jestem aspoleczny . Troche jak dzik z lasu .

czemu w domu? przeciez mozecie isc na spacer chocby, albo wlasnie do kina zeby miec temat do rozmowy pozniej.

Gość bardzo nieśmiała
ale gdyby się nie udało, to chyba bym miała ochotę się zabić... tak bardzo się boję odrzucenia...jejku, jest jakiś niezawodny sposób na poderwanie kogoś takiego?

ludziska, ja byłam tez bardzo niesmiała, swojego meza poznałam przez smsy :D :D debilnie wiem. jak sie w koncu spotkalismy to sie przekonalam ze nie jest tak zle, wiec zaufajcie mi :)

zachowuj sie naturalnie. proste. nie graj kogos kim nie jestes. nawet jesli sie roznicie tym ze on slucha metalu a ty hip hopu. nie ma sensu udawac :) podobno przeciwienstwa sie przyciagaja :)

Gość bardzo nieśmiała
:-)

Gość bardzo nieśmiała
Jest gorzej - on hip-hopu, a ja jazzu:P No nic, może spróbuję, najwyżej będę Wam tu truć za jakiś czas, że się nie udał o i że mam ochotę skoczyć z okna...

Gość duker
nie dosc ze jestem niesmialy to po tym jak odmowilem kilku kobietom stalem sie jeszcze bardziej niesmaly . Z prostej przyczyny otoz stwierdzilem ze jestem tak zalosny iz nie dosc ze nie jestem w stanie nikogo poderwac , to gdy laski mnie pytaja o chodzenie im odmawiam dlatego moje opory wzrosly . Moja pewnosc siebie spadla do 0.

Gość duker
oczywiscie i one sa jak mezczyzni ( przynajmniej maja wiecej odwagi niz ja )