Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

"lubię nietuzinkowość,indywidualność,poczucie humoru....... i nie wazne czy to piękny model z obrazka..... bo tacy przeważnie sa zadufani w sobie..... wole przeciętnych mężczyzn, mających to coś..... co mnie chwyta za serducho.... " - no kurcze :D Madasia jakbym moją słyszał:D

nie zdążyłeś??????? to ile ja bedę z tym numerem tam wisiała,aż mi zaczna buźki wysyłać wszyscy z netu??? hahahahhahhaaaaaa

Zakonotowałem tyn numer i byda pisoł jak sie do kompa późni dorwa :D:D:D:D:D:D:D i ktoś inny sie do mnie nie dorwie;) :D:D:D:D

xyzed nie wieśniacz tak - w sensie nie godoj tylko gadaj bo nic nie rozumiem wtedy :P

noooooooooo nareszcie....... ircia a ty czego nie rozumiesz?????? :P :P :P :P heheheheheeeee to moja randeczka hehe

irrenka to trza sie uczyć gwar ,a nie fanzolić,że nic nie kapujesz:P No dobra już nie byda jakby wam miała skuli tego przejść ochota na seksik :D:D:D:D

wiecie co ale bedzie draka jak sie okaze że ja sie z własnym osobistym chopem na gg na sexa umawiam w necie upsssssssss a i taka mozliwość istnieje hahahahahahaahaaaaaa

:D:D:D:D:D Madasia spoko:) Nie ta liczba dziatek:D:D:D:D

hahahahahahahahaaaaaaaa wiesz że tu to wszystko można wpisac..... jak to sie mówi,papier i strona w komputerze wszystko przyjmie..... :P :P :P :P :P :P

xyzed 🌻 aaaaaaaa tu cie mamy,wreszcie coś zacząłeś mowić o sobie hahahahahahahahaahahaaaaaaa

o Boooożżeeee ale tu nabazgraliście:-P nie było mnie tak krótko a juz tyle:-o widac kto tu tylko pracuje:-D reszta sie obija:-P

Jestem panem w średnim wieku i do tego ponoć przystojnym :D:D:D:D

"w blondynce jeszcze sie nie zakochalem"-kiedys musi byc ten pierwszy raz Kwiatku:-p a Ty brunet,szatyn,blondyn...rudy??:-O :-D:-D:-d

hahahahahahahhaahahaaaaaa nie mogę i pokoik randkowy sie zaczyna robić,no to narozrabiałysmy sexy.... hahahahahahahahahahahahaahahhahaaahahahaaaaaaa

Madasia do wcześniej podanych przez Ciebie cech można powiedzieć pasuję:D:D:D:D Podaj jeszcze parę cech ,a zobaczę czy spełniam Twe oczekiwania :D

hmm wole brunetow lub szatynow:-D bo Blond z Blondem to za duzo:-P a ja jestem Blond-James Blond:-P

xyzed 🌻 mhhhhhhhhh..... jak jesteś spontaniczny,żywiołowy,lubisz morze... częste zmiany to jestes w stanie namówic mnie na wszystko hahahahahaaaaa :P

irrenka i Ciebie to interesuje??? :D:D:D:D:D Kurcze ale fajowe jest życie po 40tce :D:D:D:D:D:D:D:D

Madasia lubię morze ale najchętniej zamieniam je na góry,w które zresztą mam blisko :)

oki to raz góry raz morze,ja domek chcę miec na plaży....... hehehee to mi sie marzy.... :P