Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noa202

czy to może być ciąza?

Polecane posty

Gość noa202

kochalam sie z chlopakiem 7 tygodni temu bez zabezpieczenia w dni plodne, nie doszedl w srodku. 1 okres juz mialam.. tydzien temu powinnam dostac 2 , niestety do tej pory nie mam.. dzien po planowanym dniu okresu zrobilam popoludniu test ciazowy i wyszedl negatywny.. nie mam zadnych objawów.. piersi mnie bola jak zwykle przed okresem.. szybko sie mecze.. nie wiem co mam myslec.. czy ja moge byc w ciazy?? test robiony popoludniu daje 100% pewnosci jak by to juz byla ciaza to by wykazalo po takim czasie?? ta mysl ze moge byc w ciazy nie daje mi spokoju.. napiszcie bo chyba zeswiruje ;((

To rownie dobrze moze byc stres, wahania pogody, ale ciazy tez nie mozna wykluczyc, bo jak wiadomo pleminiki nie tylko sa w spermie, podczas stosunku przerywanego mozna zajsc w ciaze, bo to zadna metoda antykoncepcyjna, a test polecam zrobic rano :)

Gość miłkaaaa
test powinien wyjść dobrze bo od twojego stosunku mineło już 7 tygodni, więc pora dnia robienia testu nie gra roli. tydzień opóźnienia to jeszcze nie tak dużo, ale zrób jeszcze jeden test dla pewności pozdrawiam