Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PORADZCIE PROSZE

poradzcie mi, jak nosic botki??? do czego, czy moge je zalozyc do...

Polecane posty

Gość PORADZCIE PROSZE

np. krotkich spodenek do clubu?? mam podobne do tych oczywiscie tansze bo z deichmanna : http://www.allegro.pl/item429293844_sliczne_szare_botki.html ale wygladaja podobnie. chciala bym jakos ladnie sie ubrac na spotkanie w clubie, jak moge je wykozystac? do spodnicy{ ajak juz to jakiej] i spodenek, spodni? doradzcie !!

ja szukam botkow na jesien:) jak na razie bez rezultatu:P jezeli juz znajde to zamierzam nosic je do rurek, leginsów ale dlugich nie tych do polowy lydki :o a poza tym podobno lata 80 wracaja w modze takze leginsy pasuja idealnie do 80\' ale oczywiscie nie noszone same :) tylko ze ja szukam botkow na plaskiej podeszwie a Twoje sa na obcasiku ale sadze ze to nie robi jakies wielkiej roznicy:P

Kurde, sama ostatnio o to pytalam bo znalazlam boskie botki ale kurde nie kupię ich bo nie wiem z czym nosić, jakoś one mi nie pasują do niczego oprócz rurek

Gość PORADZCIE PROSZE
a czy gdybym chciala je zalozyc do clubu, do szortow takich dlugosc 35 cm? rowniez siwych?? czy to bylo by ok??? i jaka bluzka wtedy do tego??? tunika np czy odpada?? podoba mi sie cos takiego::: http://img221.imageshack.us/img221/7189/26zz4.jpg

Gość PORADZCIE PROSZE
ale boje sie ze to za odwaznie, nie jestem przyzwyczajona do bardziej"rzucajacego sie w oczy ubioru"

Gość PORADZCIE PROSZE
jawyczytalam gdzies w necie ze skracaja optycznie.. ale nie jestem przekonana. np jesli zalozyc je do szortow raczej nie skroca

Ja planowałam nosić je raczej do rurek, ale właśnie tak myślałam, ze mocny akcent na dole skróci nogi, nawet jak będą na obcasie :( Chociaz podobno botki + szorty + kolorowe rajstopy maja być modne :D

Gość PORADZCIE PROSZE
hmm tak ja mam botki szare z zamszu, nie nadaja sie na deszcze wiec to na czas "poczatkowo jesienny" i mam zamiar zakladac do nich rajstopy w kolorze butelkowym:) a szorty..chyba szare. a myslalam jak je wykozystac do klubu. czy moge zalozyc szare szorty+bezowe przezroczyste rajstopy i do tego szare botki???????????????????

Jak masz w miarę proporcjonalne nogi, to raczej tak... tylko zeby był jakiś mocniejszy akcent na górze :)

Gość aaaniuuuuuuullla
oj chętnie bym nosiła taki zestaw, szorty, kolorowe rajstopy, botki, ale niestety moje nogi nie grzeszą urodą i długością:(

No i kurde nie wytrzymalam i dziś kupilam te botki które mi się tak podobaly :p chodzilam za nimi dwa tygodnie i myślama czy je kupić z czym będe je nosić itp aż w końcu je kupilam :) ale dalej nie wiem do czego je będę zakladać :p jednka nie zmienia to faktu że są boskie :D

sliczne te botki:) mozesz je nosic do rurek bardzo mi sie ta kombinacja podoba.mozesz je nosic do spodnic w kolanko tzw.olowkowych

Gość Martyska20
Ja kupilam wczoraj czarne botki na niskim obcasiku i zamierzam je nosic do rurek a także do krotkich czarnych szortów, ale nie wiem do czego jeszcze można czy pasują do dzinsów do kolan ? jak myslicie

Gość Wiwet
Czy moge załozyc botki czarne , do czarnych rajstop , takiej metalowej spodniczki i zcarnej bluzki ?;p botki na obcasie ;) mam 178 cm wzrostu i nie wiem czy nie bd za wysoka , mam z tym problem bo bardzo duzo ludzi jest ode mnie nizszych ? ;/ co myslicie

Gość umaumaluma
szczerze mowiac nie wydaje mi sie zeby pasowaly spodnie 3/4 jak mowisz do botkow ale to kwestia dopasowania. ;) moze wygladac fajnie, ale nie jest to zbyt bezpieczny zestaw. no a co do czarnych botkow szarej spodniczki i czarnej bluzki- tak. klasyka zawsze w modzie. ;) ja tez jestem dosc wysoka, ale jak chce ubrac obcasy to ubieram. ;) i koniec. najlepiej sie nie przejmowac tym ;PP