Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kqosmwqkdnwejd

Do dobrych z angielskiego

Polecane posty

Gość kqosmwqkdnwejd

PROSZE O POMOC!!! Potrzebuje zeby przetlumaczyc te zdania Na wakacjach bylam nad morzem w mielnie. Kazdego dnia chodzilam na plaze sie opalac. Zapomnialam stroju wiec nie moglam sie kapac,ale gralam w siatkowke. Czasami chodzilam na dyskoteki ze znajomymi. piatego dnia wyslalam pocztowke do mojej mamy Gdy padalo czytalam ksiazki lub ogladalam tv. Na obiad jadlam ryby, a w ciagu dnia lody. Gdy wrocilam do domu spotkalam sie z kolezankami i poszlam z nimi do kina. Ostatnie dni wakacji spedzilam na grilowaniu i szykowaniu sie do szkoly. Wakacje byly bardzo udane i juz mam plany na nastepne Prosze o napisanie tego prostymi zdanaiami PAST simple. Mozna dodac jakies proste zdania, lub zmienic ich szyk jak sie czegos nie wie

Gość gimgowno
Ty myslisz ze ktos to za Ciebie napisze ?

Gość singapore
przecież past simple to najprostszy czas przeszły. weź się w garść, przeczytaj regułkę i rusz głową, a nie na łatwiznę lecisz :o

Gość cholera pomógłbym Ci ...
... ale mi się nie chce, bo już jednej dziś robiłem zadanie na forum. dasz fotkę w bikini to zrobię :classic_cool:

Gość lolek1
Ta, a potem jak bedziesz szukac pracy w CV napiszesz ze masz bardzo dobry angielski, bo na swiadectwie mialas 5 za zadania domowe zrobione przez kogos z forum...

Gość kqosmwqkdnwejd
naprawde prosze o pomoc. Ucze sie niemieckiego. I mysle ze na kafe sa jacys zycyliwi jeszcze

Gość dc girl
aaa niech tam, nudzi mi sie :P On my vacation I went to the beach, to Mielno. I was suntaning everyday at the beach. I forgot to take my bathing suit from home, so I couldn't swim at all, I played volleyball instead. Also, from time to time, I was going to the clubs with my friends. On the 5th day I sent my mom a postcard. On the rainy days, I was reading books or watching tv. I was eating fish for dinner, and ice cream during the day. After I got back home, I went out to the movies with my friends. Last days of summer I spent bbq'ing and getting ready to go back to school. My vacation was great and I already have plans for the next one! ;)

Gość kqosmwqkdnwejd
dziekuje bardzo... zycze ci zeby bog wznagrodzil cie gromada dzieci!!

Gość kqosmwqkdnwejdoł
ty kretynko tam jest pełno błędó interpukcyjnych!!!!

Gość do dc girl
jak ci sie nudzi to nie znaczy, ze tyle bykow ma strzelac :O

dc girl - ty się najpierw sama dobrze naucz zanim wyjedziesz na forum z takimi błędami! Gimgówna do książek!

Gość kqosmwqkdnwejd
to moze ktos poprawi