Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...stańczyk...

...........ŁADNE kobiety nie są przeznaczone BRZYDKIM mężczyznom..............

Polecane posty

Gość 44511
A nie pomyślałeś że piękna kobieta też chce mieć piękne dzieci? A z Tobą być może jej się to nie uda... Wątpię że trafisz na jakąś samarytankę którą wzruszy Twoja historia o tym że martwisz się żeby Twoje dzieci nie były brzydkie. Podaj chociaz jeden powód dla którego laska miłaby się umówić z Tobą. Powód dla niej, a nie dla Ciebie.

Gość qw
"nie chcę startować do brzyduli bo z brzydulą będę miał brzydkie dzieci" no tak, ale bedzie problem, jak urode dziecko odziedziczy po ojcu :P

niom ma ładne oczka :-) takie niepolskie jakby Cyganką była albo Żydówką :-) jest szczuplutka i średniowysoka ubiera się tak jak większość bez żadnych fajerwerków

Gość nie polecam
Ja chodzilam z nizszym facetem od siebie. I czułam sie bardzo żle. Cala moja rodzina go nie lubila bo byl mały i mnie jego tez nie bo bylam za duza. Nie polecam!!!! On tez sie przy mnie żle czuł. Ludzie sie ogladali. Nie polecam CI wyzszej dziewczyny. Ładna tak ale nie wyższa. Pozdrawaiam

Gość kolejny temat
a jakie w sumie wzrost to ma znaczenie hm?

Ładne kobiety są dla mężczyzn, a nie jakiś ciotek piszących bzdury w nocy na forum

Gość 44511
"buuuuuuu" "niom" "oczka" Niech zgadnę. Płakałeś na Titanicu.

dzieci dziedziczą urodę po oboju rodziców jeśli odziedziczy jakiś brzydki element ode mnie to odziedziczy też element ładny od mojej ładnej wybranki i przynajmniej się wyrówna :-) natomiast dwoje brzydali nie dadzą szansę dziecku na wyrównanie i dziecko będzie brzydkie jak jego brzydcy rodzice czytałem trochę Dawkinsa to wiem jak działa genetyka :-)

Gość wzrost ma znaczenie
i to chyba najwieksze, dziwnie/ smiesznie to wyglada jak kobieta jest wyzsza od faceta

Gość qw
Kobietom tez zalezy na ladnym dziecku, silnych genach... Jesli kobieta jest ladna, to nie chce mieszac genow z kims brzydkim :/

Gość 44511
"natomiast dwoje brzydali nie dadzą szansę dziecku na wyrównanie i dziecko będzie brzydkie jak jego brzydcy rodzice czytałem trochę Dawkinsa to wiem jak działa genetyka" Masz rację - ten tekst sprawi że piękna dziewczyna postanowi urodzić Ci dzieci. Tylko pamiętaj - powiedz jej to jak tylko do niej podejdziesz, żeby wzruszyła się już na starcie.

Mój drogi, jeżeli chcesz wchodzić w genetykę, to przede wszystkim inteligencję dziedziczy się po kobiecie, w ok 80%, co oznacza, że dziecko einsteina z jakąś idiotką będzie prawdopodobnie idiotą Jeżeli chodzi o urodę, to nie ma żadnej reguły. Może się zdarzyć, że jest śliczna matka i brzydki ojciec a z dzieci jedno jest ładne a drugie brzydkie, może się okazać że obydwoje sa ładni lubb brzydcy... Co do punktu pierwszego masz szansę na żonę, bo i tak nie odziedziczy po Tobie i cale szczęscie

Gość inffernal
do stanczyka niom ma ładne oczka takie niepolskie jakby Cyganką była albo Żydówką jak Tobie nie uda sie, to daj namiary na NIa:p, wczesniej nie bede wcianal sie:) lubie taki typ urody moze ja sprobuje, choc u mnie problem bardziej z niesmialoscia

To chyba się bzdur naczytałeś... Bo genetyka w dużej mierze zależy od losowości i cechy nie muszą być bezpośrednio odziedziczone po rodzicach. Znam małżeństwo, oboje przed 40, oboje jak z okladki, Ona śliczna blondynka 175, On wysoki brunet ciemnej karnacji ok 186. A ich dzieci? Jedno otyłe, a drugie straszne. Więc nie pieprz głupot, że wyjdą brzydkie dzieci, jak rodzice są brzydcy. Bo jeśli chodzi o miss mojego miasta, którą znam dość dobrze, to jej rodzice ani nie byli, ani nie są atrakcyjni. Wiem jak to jest z facetami takimi jak Ty. Nie potrafią obniżyć swoich wymagań. A najlepsze jest to, że potem mówią, płaczą, lamentują, że nie mają szczęścia do kobiet.

Gość takie tam duperele...
Miałam przystojnego męża :( Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, nigdy więcej! Brzydal ale seksowny, bardzo proszę...........:D

Gość Sissy bdury piszesz

Gość kolejny temat
głupoty piszecie. Oboje rodziców moze być obleśnych a dzieciak moze być piekny!

Gość 44511
"Nie potrafią obniżyć swoich wymagań. A najlepsze jest to, że potem mówią, płaczą, lamentują, że nie mają szczęścia do kobiet." Każdy chce ładnego partnera. I brzydal i piękna osoba. Jak pisałam - brzydal może się spodobać, jesli jest super inteligentny, błyskotliwy, przebojowy, z ikrą, z jajami i najlepiej jeszcze z pieniędzmi. A co ma stańczyk? Kompleksy, brak poczucia humoru, żadnych zainteresowań (poza forum dla bab) i mikroskopijny wzrost. Jasne - uderz do laski. I jeśli nie wybuchnie śmiechem - możesz uznać to za sukces.

hmm jeszcze nie widziałem pięknego dzieciaka ze związku brzydkiego z brzydką :-( no ale ja mało wiem i mało widziałem więc może dlatego :-(

Gość antymotłoch
ale takie "moze" nic nie znaczy jak oboje rodzicow jest pieknych, to niemal murowane jest ze dzieci beda piekne jak sa rodzice brzydcy to wtedy MOZE dziecko bedzie ladne

\"Jasne - uderz do laski. I jeśli nie wybuchnie śmiechem - możesz uznać to za sukces.\" oby tylko nie uderzyła mnie w twarz za bezczelność :-O

Gość kolejny temat
geny się dziedziczy raczej w sferze mentalnej...

Gość do kolejny temat
widze, ze znaFca z ciebie, tylko ze zwiazkow bialych ludzi murzyn/chinczyk nie wyjdzie; widziales zeby wysocy rodzice mnie dziecko kurdupla:/

Gość kolejny temat
znaFca raczej nie. Ale inteligencja i uroda rządzi się swoimi prawami.

Gość wrzuć zdjecie tej
dziewczyny:)

samym brzydkim to trochę mało bo można mieć inne pożądane przez kobiety cechy ładne kobiety na 100% nie są przeznaczone spełniającym kilka a najlepiej wszystkie: - niskim - brzydkim - nie pewnym siebie - nudnym - nieciekawym - biednym - głupim zresztą brzydkie też nie 🖐️ ;)

Gość kolejny temat
cynik