Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...stańczyk...

...........ŁADNE kobiety nie są przeznaczone BRZYDKIM mężczyznom..............

Polecane posty

Gość nie bądź psem ogrodnika
daj namiary na nią:p wiadomo, ze Ty nic nie zdzialasz, a inni moga...

Gość daria1755
keniks jestem kobieta i nie masz racji-dla kobiet tak jak i dla mezczyzn liczy sie wyglad a dla kobiet jeszcze kasa a nie jakies szczegoly, nie mowie to na podstawie mojego swiatopogladu ale obserwacji kolezanek! a mowa ciala tez nie zawsze dziala wierz mi! smiesza mnie ludzie ktorzy przeczytali 3 ksiazki psychologiczne i mysla ze sa tacy cool i dzejzi i wiedza wszytsko!

Gość vxc
kenniks mial pewnie na mysli kobiety, a nie prozne materialistki.

Do Pani dari1755:) Trochę masz racji, że nie wolno uogólniać. Jednak Stańczyk musi umieć zbudować w sobie nadzieję, nikt mu w tym nie pomoże. Są różne typy kobiet. Każdej podoba się co innego, jednak z doświadczenia wiem, że dziewczyna prędzej będzie z mężczyzną, który nie jest jakoś bosko atrakcyjny, niż odwrotnie. Bo jeżeli naprawdę ktoś się Tobie spodoba, to nie przez pieniądze, nie przez urodę, ale za całokształt. Do Ciebie Stańczyk;) Nigdy się nie poddawaj! Porażki i błędy nie mogą spowodować rezygnacji z naszych celów i marzeń. Musisz wyciągnąć wnioski.

Gość ofe rma
hehehe, skoro koniecznie chciałeś się przekonać i opinia innych ci nie wystarczała to teraz masz. co beczysz ;)

\"jednak z doświadczenia wiem, że dziewczyna prędzej będzie z mężczyzną, który nie jest jakoś bosko atrakcyjny, niż odwrotnie.\" To kiepskie masz doświadczenie Kenniks bo ja się dziś przekonałem że jest inaczej :-O Ładna dziewczyna zawsze wybierze tego wyższego i przystojniejszego i żadne zaklęcia czy czary-mary tego nie zmienią. :-( Po prostu nie mam szans na ładną dziewczynę i koniec. :-O

Nie słuchasz mnie... Wiadomo, że dziewczyna wybierze szybciej przystojnego, i mnie atrakcyjni maj trudniej. Nie liczy się sama uroda, ale ogólnie wygląd, jeśli masz odpowiedni styl, zapach (nawet tani perfum może być ciekawy)... To już jest początek. Nie poderwiesz każdej dziewczyny, która Ci się podoba, bo to jest niemożliwe. Twój największy błąd: Przegrywasz, bo od początku sobie wmawiasz, że Ci się nie uda. Powiedz, jak z takim nastawieniem ma się coś Tobie udać? Normalne, że rozmawiając, nie będziesz miał uśmiechu, ciepłego wzroku, nie wyprowadzisz ciekawej rozmowy, bo Twoje myśli będą krążyć gdzieś daleko, będziesz myśleć:"Co ja tu robię?", "Na próżno się wysilam". Normalne, że Twoja rozmówczyny, uzna, że skoro sam nie uważasz się za odpowiedniego partnera dla niej, to widocznie tak jest.

Gość ofe rma
smieciem nie, odpadkiem.

\"Ładna dziewczyna zawsze wybierze tego wyższego i przystojniejszego\" ja bym tu zrobił korektę usuwając ładna 🖐️ bo te przeciętne i brzydkie też mażą o wysoki, przystojnym interesującym księciu z bajki ;) :P

Gość kicia22
hm...trudno powiedzieć...brzydki to pojęcie względne...czesto zdarza się ze jednak ładna kobieta jest z facetem wcale nie pięknym

Gość kicia22
ale dlaczego tak jest to nie mam pojecia

Gość kicia22
ale czesto sie tez zdarza ze ładna kobieta nie moze znaleźc odpowiedniego faceta...ciekawe czemu?

Gość decim
faktycznie ciekawe czemu :P

Gość kicia22
haha...no ale co ma zrobić jak jej facet nie odpowiada?chyba na siłe nic nie bedzie robił?

Gość kicia22
pozatym>?czemu jest taki stereotyp ze jak jest łądna laska to ma nie wiadomo jakie wymagania?wcale tak nie jest..i to ze jest ładna niekoniecznie musi oznaczac ze ma juz wypasionego faceta