Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...stańczyk...

...........ŁADNE kobiety nie są przeznaczone BRZYDKIM mężczyznom..............

Polecane posty

uwaga określenie pożyteczny idiota ma określone konotacje w taki sposób bolszewicy określali zachodnich intelektualistów którzy nie dostrzegali ich rzeczywistych zamiarów, robili darmową reklamę i propagandę Rosji Sowieckiej. Nie można mieć dobrych stosunków z agresywnym imperium, chyba że za cenę utraty suwerenności. dobranoc :)

Gość ioioioio
Chociaż kicia22 nie mam racji. W życiu spotkałam niewielu panów na tyle inteligentnych, nie potrzebujących zachwytów nad swoją osobą, bo znających własną wartość i dojrzałych emocjonalnie, że metoda wychwalanie i mówienia jaki jesteś wspaniały jest nadzwyczaj skuteczna. Możesz ją stosować dalej śmiało!

Gość ioioioio
frk-90 poproszę zatem o jeszcze jedną uwagę, bo nie jestem specjalistką jak widać w tej dziedzinie, a chciałabym się dowiedzieć, bo temat mnie zainteresował. Pożyteczny idiota robi darmową propagandę wybielając postępowanie agresywnego imperium. Czyli pani Szymanek-Deresz mówiąc, że Rosja swoim zachowaniem wobec Gruzji nie kieruje się motywami imperialistycznymi - które są z gruntu złe, ale wyłącznie ekonomicznymi - które są dobre jeśli chodzi o próby podporządkowania sobie innego kraju stara się wyrobić dobrą opinię Rosji? Może się tu czegoś pożytecznego od Was nauczę i nie wypadnę jak Bush w kawale: Prezydent George Bush oczekuje przywrócenia status quo sprzed rozpoczęcia rosyjsko-gruzińskiego konfliktu. Zachód jest zaskoczony: nie spodziewano się, że Bush będzie nawoływał do odbudowy Związku Radzieckiego.

Gość laska małoatrakcyjnego gościa
Cze Stanczyk, Chce ci powiedziec, ze to iz laska cie odrzucila nie traktuj jako że stalo sie to poprzez jak to piszesz swoja nieatrakcyjnosc. Zabrzmi to nieskromnie,ale lustro mam i wiem jak wygladam - podobam sie mezczyznom, mam ciekawa nietuzinkowa urode, natomiast moj staly partner to taki "przecietniak" mowiac delikatnie. Nie odstrasza,ale wszyscy zawsze mi mowili ze nie pasujemy do siebie, bo "wyroznia sie negatywnie". Ma pewien mankament urody ktory rzuca sie w oczy. Ale Kocham go i jak go poznalam to moi rodzice rowniez byli w szoku , czasem mowili "mysle ze stac Cie na wiecej". Ale ja nie rozumialam co to znaczy "wiecej" bo przeciez kocha sie kogos za to jaki jest a nie za to jak wyglada, co robi czy inne walory zew. No i tak też go pokochalam. Okazal sie cudownym mezczyzna ktory poprzez swoja delikatnosc w podejsciu do kobiety z czasem mnie w sobie rozkochiwal i nabieral pewnosci siebie. Dzisiaj gdy juz jestesmy kupe lat razem powiem ci, ze nie widze swiata poza nim, a on juz nie jest tym szarym facetem,bo widac ze jak to mowia inni "przy mnie odżył" i przede wszystkim poznal swoja wartosc. Faceci nieurodziwi za pomoca milosci ladnej kobiety jakby nobilituja sie :). Tak samo jest w druga strone oczywiscie. A od moich rodzicow dostalam przeprosiny bo zrozumieli swoj blad, ze ludzi nie ocenia sie po wygladzie tak jak ksiazki nie ocenia sie po okladce. Pozdrawiam i glowa do gory:)

Gość p4
Problem w tym, ze znaczna wiekszosc ladnych kobiet zwraca uwage tylko na przystojnych, albo bardzo przystojnych facetow.

Gość p4
oczywiscie, ze zaprzeczysz 💤

Gość laska małoatrakcyjnego gościa
P4, Jesli kobieta jest rozsadna, reprezentuje cos soba, jest samodzielna i niezalezna a nie malolata albo duże dziecko ktore chce zaszpanowac przez innymi uroda swojego mena to nie bedzie oceniala ludzi po okladce. Poza tym zazwyczaj jest tak, ze: bogatego nie poznasz z zew ze ma kase, a biedny bedzie kreowal sie na zajebiscie dzianego choc sloma mu z buta bedzie wystawala ladna kobieta nie bedzie szukala wsrod najprzystojniejszych bo nie musi zaslaniac wlasnych kompleksow przystojniakem u boku, nieurodziwa panna bedzie chciala pokazac co to ona nie jest Jak we wszystkich regulach sa i wyjatki. Widac ja nim nie jestem:) Dlatego radze panowie sie nie zrażać bo znam wiele pieknych kobiet ktore maja u swego boku maloatrakcyjnych panow,ale za to dobrych itd.

-------frk-90 poproszę zatem o jeszcze jedną uwagę, bo nie jestem specjalistką jak widać w tej dziedzinie, a chciałabym się dowiedzieć, bo temat mnie zainteresował. Pożyteczny idiota robi darmową propagandę wybielając postępowanie agresywnego imperium. Czyli pani Szymanek-Deresz mówiąc, że Rosja swoim zachowaniem wobec Gruzji nie kieruje się motywami imperialistycznymi - które są z gruntu złe, ale wyłącznie ekonomicznymi - które są dobre jeśli chodzi o próby podporządkowania sobie innego kraju stara się wyrobić dobrą opinię Rosji? (one może nie są obiektywnie dobre ale można je jakoś usprawiedliwić, zrozumieć i uznać bo są normalne, mieszczą się w kategoriach myślenia demokratycznego zachodu, więc w domyśle; skoro chodzi o ekonomię to jakos się dogadamy tu jednak nie chodzi o ekonomię, tylko odbudowę iperialnej pozycji) Ujęłaś problem, mniej więcej tak jak ja go widzę. Tak właśnie uważam, że są ludzie, którzy albo z głupoty albo dlatego, że są agentami wpływu, wyrabiają dobrą opinię Rosji, wbrew oczywistym faktom. Rosja ma imperialne ambicje i kwestionowanie tego faktu, jest na rękę Rosji bo maskuje jej rzeczywiste intencje. W ostatniej piątkowej Rzeczpospolitej jest dobry tekst Wildsteina, traktujący o tym problemie: http://www.rp.pl/artykul/9157,186303_Hodowanie_rosyjskiego_monstrum_.html

>>>>>>>>>laska małoatrakcyjnego gościa no tak ale ona nie dała mi szansy na poznanie mnie po prostu odrzuciła mnie i tyle :-( prawda jest taka że ładne laski chcą przystojnego i wysokiego i koniec i żadne argumenty mnie nie przekonają że jest inaczej zmienię zdanie tylko wtedy jeśli ona dałaby mi szansę a tak to uparcie będę obstawał przy swoim :-(

...stańczyk... puknij się w czoło;P Nie wyszło Ci z jedną atrakcyjną dziewczyną i już wyciągasz wnioski. Widocznie nie Ona była Tobie pisana, ale to nie oznacza, że nie znajdziesz innej. Jeśli będziesz siedzieć w domu i rozpamiętywać jednostkę to się nie dziwie, że będziesz największym przegranym. Trzeba iść do przodu z pozytywną myślą:\"Nie ta, to będzie inna\". I nie mów, że atrakcyjna dziewczyna nie będzie z brzydkim facetem, bo widziałem mnóstwo takich par. Widocznie ta co się Tobie spodobała nie będzie, ale to nie jest jednoznacze z tym, że wszystkie takie są. Ja już mam stańczyk Ciebie dość. Powiem Tobie kolejny raz, pewnie podstawą, przez którą Cie odrzuciła nie jest Twój wygląd, ale sposób bycia. Ciągłe użalanie się nad sobą. Musisz mieć cele i starać się do nich dążyć. Nie możesz kreować się na ofiarę. Bo tak naprawdę żadna dziewczyna nie będzie z chłopakiem, który jej nie zagwarantuje swoistego bezpieczeństa, i nie chodzi to o kwiestie finansowe, ale jak się przy facecie czuje. Pomyśl sobie, czy Ty kiedykolwiek byłbyś z dziewczyną, która non stop użala się nad sobą, jaka to Ona jest brzydka, że nie ma szczęścia? Normalne i oczywiste, że nie. Nie jest mówione, że facet nie może być uczuciowy itd. Ale z Ciebie to normalnie taka przysłowiowa d*pa w korach... Chcesz żeby tak wszyscy Cię postrzegali? Na pewno nie... Więc zmień się człowieku. Nie kreuj siebie na pierdołe i przestań się użalać nad sobą, myśl optymistycznie, bądź bardziej stanowczy. Wstań z łóżka i powiedz:\"Uwielbiam siebie!!\" Ciesz się wszystkim, bądź szczęśliwy a inni to zauważą i docenią, kobiety to docenią. Słyszałeś kiedyś, że ludzie dookoła postrzegają nas przez pryzmat tego jak my siebie widzimy? Jeśli jesteśmy atrakcyjni dla siebie (nawet jeśli nie jesteś jakimś Antonio Banderasem z zewnątrz) to przez wysoką samoopinię, wzrastasz w oczach innych. Nie mówie tu o jakimś przemądrzaniu, ale po prostu o tym, żeby czuć się dobrze we własnej skórze. Powiedz, jak inni mają się dobrze z Tobą czuć - Jak Ona ma się dobrze z Tobą czuć - skoro Ty sam się ze sobą nie czujesz dobrze?

nie będę się wymądrzał i dowodził, że lepiej być niskim, nieatrakcyjnym i tak dalej niż przystojnym, wysokim... ale brak pewności siebie, brak poczucia własnej wartości eliminuje cię na starcie ty emanujesz niepwnością i kompleksami bez pracy nad samooceną będziesz się wciąż potykał zapewne samoocena także wynika z wyglądu ale nie wyłącznie jest także wielu przystojnych, którzy i tak mają problem z kobietami, na tle takich czy innych psychicznych komplikacji

Jak Ona ma się dobrze z Tobą czuć - skoro Ty sam się ze sobą nie czujesz dobrze? no właśnie mądrze powiedziane!

Gość Tesko
Z ktora wypowiedzią się zgadzasz? :D

Widzisz... mówisz:\"Spróbuję coś zrobić\", a dalej znowu użalanie się nad sobą i smutne miny: \"ale jak nic nie wyjdzie wtedy stracę nadzieję ostatecznie:(\"

frk-09 tak znowu nie w temacie tego topiku :). UE poświęci Gruzję. Też są świadomie co są grane. Za 40-50 lat (gdy rosyjska gospodarka z przyczyn demograficznych będzie potrzebować respiratora) ten kraj stanie się ich strefą wpływów (stąd wielu niemieckim politykom zależy na dobrych z nimi relacjach). Ale Rosjanie też chcą w takim układzie pociągać za sznurki. Więc na razie będą realizować neoimperialną politykę w obszarze byłego ZSRR. (do układu współuzależnienia wejdą z lepszym posagiem :) ). No i UE - w przeciwieństwie do Chin - nie będzie myśleć o zasiedlaniu swoimi ludzmi azjatyckiej częsci Rosji Ale być może uporają się z zapaścią demograficzną (co roku ubywa ponad milion ludzi, no i z azjatyckiej częsci są migracje do europejskiej). Może Miedioejew zreformuje ten kraj w wystarczającym stopniu. Czas pokaże.

...stańczyk..... Moja pierwsza dziewczyna była bardzo ładna. Przyciągała wzrok. Wystartowałem do niej bo była najładniejsza w pewnym lokalu młodzieżowym. Od koleżanek czasem później słyszała: "co ty w nim widzisz?". Spędziliśmy 4 lata. Niedawno spotkałem się kilka razy z jeszcze ładniejszą. Ale się wycofałem w dogodnym momencie (mam teraz poważniejsze sprawy na głowie. Niepewny los przedłużenia umowy o pracę - jak nie przedłużą to emigruje. Więcna razie wolę być sam) Nie trzeba obowiązkowo być przystojniakiem. Tyle że wtedy trzeba się bardziej starać. Ps: łóżko też rozwiązuje wiele spraw. :) .

Gość onomatopeja456
>> łóżko też rozwiązuje wiele spraw. co pan ma na mysli?

Gość dramatyczna chanel
to, że pieknym kobietom podobają sie piekni męzczyźni to racja, też wolę wysokiego, atletycznego przystojaniaka niż kurdupla przy kości z twarzą lesnego skrzata. Ale.... jesli ten przystojny atleta ma być durniem do kwadratu a leśny skrzat ma być odpowiedzialnym , zaradnym i mądrym FACETEM to wybieram opcję nr 2. też mam nieprzeciętną urodę, oglądają się za mną mężczyźni różnej maści, i nie ukrywam że sama na pulpit sobie czasem ustawię jakieś ponętne męskie ciałko z nie mniej ponętną buźką - ale gdy mam z kimś być to przeważnie okazuje się, ze mój wybranek do urodziwych nie należy - i wszyscy robią oczy jak 5zł ze zdziwienia ile ten facet musi mieć kasy żeby mieć taką babkę?!!! bo, panowie, nie liczy sie opakowanie, które odziedziczyliśmy po rodzicach a to jak potrafimy o siebie zadbać. Jak facet o siebie dba, jest czysty i pachnący to mi osobiście nie przeszkadza czy ma symetrycznie ustawione uszy :D

Gość taki fajny
dramatyczna, numer gg poprosze :-) powaznie

Gość ioioioio
...stańczyk.. To i ja się przyłącze z pewną historię ku przestrodze Tobie. Poznałam kiedyś faceta: niezbyt ładny, niewysoki jednak dla mnie miał w sobie to coś co mnie pociągało. Poza tym miał w głowie poukładane, miły, sympatyczny. Starałam się przez jakiś czas poderwać go, ale tak z taktem, żeby zwrócił na mnie uwagę i jednocześnie nie urazić jego męskiej ambicji, tak aby wyszło, że to jednak on przejawił inicjatywę. W końcu udało się. Na imprezie zaczęliśmy się ze sobą bawić, przyznał się, że mu się podobam, zaczął snuć plany następnych spotkań, poprosił o numer telefonu - dałam. Niestety może to był wpływ alkoholu, ale zebrało mu się na szczerość i zapytał mnie: jak taka dziewczyna jak Ty mogłaby być z kimś takim jak ja? Później zaczął przebąkiwać, że jest brzydki, nieciekawy itp. Zadzwonił na drugi dzień, ja nie odebrałam, nie oddzwoniłam, kontakt się urwał. Dlaczego tak zrobiłam? Bo miałam wizję jak to będzie dalej wyglądać. Nie dość, że się musiałam mocno postarać, żeby mnie zaczął podrywać, to później musiałabym mu cały czas udowadniać, że zasługuje na moją uwagę, że nie jest beznadziejny, zapewniać, że jest fajnym facetem. Kobiety też potrzebują od mężczyzny zapewnień, że są atrakcyjne, a nie ciągłego matkowania komuś. Zresztą pewnie by się to skończyło tak, że po jakimś czasie on by się wycofał, myśląc, że to nie wypali na dłuższą metę, że nie zasługuje na mnie. I nawet nie przyszło by mu go głowy, że mnie by tym zranił, uraził moją kobiecą ambicję, bo by myślał, że skoro jestem taka super i kręcą się wokół mnie faceci, to nie sprawi mi to problemu. Tak, niestety panowie zadręczający się kompleksami są najczęściej egoistami: tylko ja i moje problemy, inni ich nie mają, są super, nie można ich zranić, tylko mi biednemu nic w życiu nie wychodzi, mnie trzeba żałować! Posłuchaj dobrych rad dawanych Ci tu przez panów!

Gość p4
złośliwaa samica30 - nie zszokowalas :P. A ja Ciebie zszkolowalem swoim niezszokowaniem? :D laska małoatrakcyjnego gościa - baaardzo rzadko widze fajna dziewczyne z przecietnym facetem. Ale moze to wynik mojej niskiej samooceny, bo wszedzie widze facetow lepszych i przystojniejszych od siebie ;(

ładne kobiety nie są przeznaczone brzydkim, słuszna racja. Opowiem ci jak piękna kobieta rozmawiała z Einsteinem. Gdybyśmy byli małżeństwem, a nasze dzieci odzidziczyłyby po mnie urodę, a po panu mądrość, byliby najszczęśliwszmi ludźmi na świecie. Na to Einstein znany z tego, że był urodziwy inaczej, odrzekł. Istnieje także możliwość, że odziedziczyłyby urodę po mnie, a po pani rozum, wtedy byliby najbardziej nieszczęśliwi pod słońcem.

Gość fiat126p
ja tam jestem brzydki i mnie nie interesuja kobiety . do gazu z nimi ;p