Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukułkażelowa

PODSTAWA PROGRAMOWA

Polecane posty

Gość kukułkażelowa

W tym roku zaczynam prace w szkole i mam ułożyć rozkład materiału na podstawie jakiejś podstawy programowj. O co chodzi i gdzie mam znaleźć tą podstawę? Nie mam kogo zapytać, bo wszyscy mówią, że powinnam to wiedzieć... :(

znajdziesz w bibliotece szkolnej (powinna byc), pewnie w necie tez to taka mała broszurka, w której mili panowie z MENiSu umiescili swoje wspaniałe pomysły, czyli co dziecko w danej klasie umieć powinno (tudzież czego nauczyć powinien nauczyciel)

Gość kukułkażelowa
bardzo ci dziękuję :) do biblioteki nie pójdę , bo się wstydzę, tam zaraz zoabczy bibl. co patrzę i będzie gadanie :( a możecie jakieś stronki zapodać? To jest technikum 4 letnie..

Gość kukułkażelowa
łatwo ci mówić - to małe miasteczko i wszyscy gfadają jak najęci. Grzecznie pytam czy ktoś może mi pomóc, a nie przywalać, bo nie czuję się z tym najlepiej

kukułkażelowa - nie chodzi o przywalenie. ALE skoro teraz jest dla ciebie problemem zajrzenie do podstawy programowej w bibliiotece, to jak wyobrazasz sobie "ogarniecie" calej klasy, radzenie sobie z konfliktami w grupie i w pracy? w tym momencie chowasz glowe w piasek, a nie o to chodzi w zawodzie, nieprawdaz? :) rozumiem, ze mozesz sie czuc nieswojo, bedac na celowniku przez jakis czas, ale to TY jestes profesjonalistka i ty dbasz o swoj wizerunek. nie wiedzialas, co to podstawa progr. - po ptokach, mowi sie trudno, ale teraz od ciebie zalezy, jak z tego wybrniesz. z calym szacunkiem, ale nie rob z igły widel :) w necie poszukaj choćby przez google

Gość kukułkażelowa
angielski. Klasę opanuję, bo mnie bardzo młodzież lubi, ja ich zresztą tteż - ale ja uwielbiam tylko uczenie, a ta cała otoczka jest straszna! Ta biurokracja, jakieś podstawy nie podstawy :(

Gość kukułkażelowa
no widzisz. Więc pomożesz mi? Są jakieś strony żeby sprawdzić to cholerstwo???

Gość kukułkażelowa
dziękuję Ci serdecznie :)