Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajanatojaknalato

nowy pomysł Tuska- kastracja chemiczna

Polecane posty

Gość ajanatojaknalato

co o tym myślicie? Ja uważam, że to za słaba kara- wszystkim gwałcicielom powinno się obcinać jaja :-o

Gość Piotruś Ban reakcja
Czy wiesz że prawie połowa pedofilów to księża :classic_cool:

Gość szczep
ale tak naprawdę to co da kastracja jąder, jeżeli nadal sztywnym penisem będzie gwałcił ? jeżeli już ciąć to należy wszystko aż do końca , czy nasz Premier o tym nie ma pojęcia ?

Gość ajanatojaknalato
jądra są odpowiedzialne za produkcje testosteronu, hormonu który odpowiada za popęd seksualny- ale w sumie masz rację, ja też popieram usuwanie wszystkiego. Jak facet nie wie jak ma korzystać z przyrodzenia to na nie nie zasłużył.

Gość szczep
poza tym, gostek wykastrowany i tak zachowa swój męski głos, więc nadal będzie facetem , różnica polega tylko na tym, że wykastrowany nie będzie zapładniał ale czy gwałcący kobietę i wykastrowany to jest aż taka duża różnica ? za czyn powinni obcinać wszystko !

Gość pijar do potęgi
W obecnych czasach obrony praw "człowieka" w UE raczej bez żadnych szans ... Zresztą ... Nawet zbrodnicza komuna tak nie karała ... Ja bym się zapytał np. o to, co z Buzkiem, który wprowadził Polkom "otwarty" obowiązkowy drugi filar, który jak wiemy coraz dobitniej, służy nie składkowiczom, ale właścicielom tego biznesu. Spytałbym co z Kwachem, który podpisał konkordat (lewicowiec podobno) i dziś Polską rządzą czarni ... Więcej bym pytał. Niestety w Polsce to pytania retoryczne :(

Gość ajanatojaknalato
nie znam się na prawie zbyt dobrze, ale skoro w innych krajach obowiązuje kara śmierci to czemu nie może obowiązywać kastracja? Dla mnie gwałt jest czymś wstrętnym, o ile morderstwo może mieć jakieś wytłumaczenie ( co oczywiście go nie usprawiedliwia) to gwałt jest zawsze czyniony ze zwierzęcych, obrzydliwych pobudek. Dlatego uważam, że gwałciciele załugują na dużo sroższą karę niż ta, która jest przewidziana w kodeksie.

Gość szczep
tak to się dziwnie dzisiaj porobiło, że robotnik bardzo rzadko jest pedofilem albo gwałcicielem, najczęściej pedofilami są i aż dążą do zdobycia zawodów aby z młodzieżą pracować lekarze pediatrzy nauczyciele duchowni opiekunowie ciekawe, że aż tak bardzo chcą się do młodych ludzi 'przytulać' i być ich przyjaciółmi powinien być program aby takie osobniki wyłapywać z tłumu

Gość Jedyny rozsądny we wsi
Kastracja dla gwałcicieli? Zastanówcie się, co piszecie. To kara nie adekwatna do czynu. To jakby złodziejom obcinać ręce. Poza tym, kilkanaście procent gwałcicieli prawdopodobnie siedzi w więzieniach niesłusznie, bo zostali zwyczajnie wrobieni. Przypomnę wam również, że po wprowadzeniu do kryminalistyki badań DNA bardzo wielu więźniów odzyskało wolność, bo okazało się, że nie oni byli sprawcami. A jeśli cofamy się do średniowiecza, to już kompleksowo. Obcinajmy kobietom piersi za zdradę męża. A za głupie pomysły (jak wprowadzanie kastracji do kodeksu) wbijajmy na pal.

Gość a więc już po Tusku
jak Azja Tuchajbejowicz na palu- niech za pomocą cudu pokaże, że może ocalić się sam. Mniejszy pal dla Ćwiąkalskiego, a taki całkiem mały zwany też czasem penisem- dla Kopacz- aby lepiej myślała.

Ludzie, (:D) chodzi o kastrację CHEMICZNĄ a więc ewentualny niewinny nie jest skazany na impotencję dożywotnio. Jeśli zaś chodzi o winnych, jestem za.

--> Jedyny rozsądny we wsi Gwałt nierówny gwałtowi. Swego czasu słyszałem w radio ja gość zgwałcił 10-cio latkę. Bił pięsiami ją po całym ciele przy tym. Sąd za gwałt ze szczególnym okrucieństwem skazał go na 10 lat. Maksymalny wymiar to 12 lat. Zastanawiałem się co gwałciciel powinien jej zrobić żeby dostać maksymalny wymiar kary. Nie broń gwałcicieli. Kara jest jak najbardziej adekwatna i nie porównałbym tutaj jej do obcinania rąk złodziejom tylko do zabierania im wytrychów.

Gość a ja popieram zdanie
ajanatojaknalato :) ie rozumiem dlaczego za gwalt (zwlaszca za gwalt ze szczegolnym okrucienstwem - taki o jakim wspomnial Myrevin) jest kara mniejsza jak za morderstwo :O Powinna byc conajmniej rowna. Mysle, ze sporo kobiet wolaloby stracic zycie niz zostac zgwalconymi...