Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaolaoa

Tabletki na miesiąc

Polecane posty

Gość kasiaolaoa

Czy mogą byc jakies powikłania w sensie zdrowotnym jak ktos brał tabletki przez miesiąc a potem zaprzestał ich brania i narazie nie ma zamiaru kontynuacji

Gość alkalalka
podnoszeeee

Podnosże temat. Jade na wakacje i wypada mi okres w Grecji. Więc wzięłam tabletki anty. chciałam je zażywac tylko miesiąc. Czy to nie wpłynie na moja gospodarke hormonlaną? Kiedyś już zażywalam tabletki kilka lat, ale nigdy nie jedno opakowanie. Prosze o odp.

na pewno nic Ci nie będzie. Ale mam inną wątpliwość. Jedziesz na wakacje i chcesz akurat na ten czas brać tabsy???? Bez sensu. Przeciez w pierwszym miesiącu może się dziać wszystko - bóle głowy, mdłości, złe samopoczucie i co gorsze PLAMIENIA (a Ty zapewne chcesz mieć spokój z okresem)... przemysl to jeszcze i najlepiej skonsultuj z ginem.

Dzięki za odp. Nie obawiam się o bóle głowi itp skutki uboczne bo ja zażywalam tabletki kiedys 5 lat, różne, i nigdy nic mi nie było. po każdych dobrze się czułam i teraz przez miesiąc tez będe zażywać te moje "stare" tabletki. Wolę miec małe plamienia niż mój "normlany" okres i zwijac sie tam z bólu przez co najmniej 3 dni :/ Poza tym, nigdy nie miałam w swoim zyciu plamień, ani po tabletkach ani normalnie. Nie chcę panikować.

skoro masz takie doświadczenie i każde tabsy dobrze działają (zazdroszczę! :) ) to cóż... pozostaje mi życzyć udanych wakacji ;) bo po miesiącu brania na pewno Ci nie namieszają (tym bardziej, że kiedys tak dłuuugo brałaś) .

Och, mam nadzieję, że będzie wszystko okey. Tzn po 5 latach podsumowując to sporo mi namieszały, bo libido dalej mi się odbudowuje juz 3 lata od kąd nie biorę :) Zrzuciałm 4 przybrane kg, zwalczylam nadmierny cellulit. I tyle. Nigdy nie wróce na dłuższy czas do pigułek, chba że po urodzeniu dziecka...ale to tez kwestia dyskusyjna. Dzięki za wypowiedź, pozdrawiam!