Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama sobie

Oleje zimnotłoczone, hydrolaty

Polecane posty

Gość Sama sobie

czy któraś z was używała olejów zimnotłoczonych lub hydrolatów?:) Jakie opinie?

Gość sAMA sobie
i jak?

Gość sibi
bardzo dobrze.używam leju jojoba i konopnego teraz,oleje bardzo wydajne,hydrolay super.

Gość bj
wiecie gdzie można kupić hydrolaty oprócz internetu?

Gość w aptekach masz
serię Sanoflore l'Oreala...nie sa to czyste hydrolaty, ale ujdą...

Gość łłooo matkooo
ja używam hydrolaty kupuje tylko w necie, oleje można dostać również w dobrze zaopatrzonych delikatesach- mnie udało się tak kupić kokosowy, lniany, sezamowy, krokoszowy i oczywiście oliwę z oliwek, jojbę zamawiałam w necie....

Ja używam często olejów zimno tłoczonych. Od oleju lnianego po rzepakowy i oliwę extra virgin. Kupuję głównie na stronie www.osele.pl Oleje tam kupione są wysokiej jakości i mają bardzo niską cenę. Używam ich do sałatek, niektórych do smażenia a jeszcze innych dodaje do maseczek na twarz czy na włosy. Może ich okres przydatności nie jest długi ale naprawdę warto. Moja cera jest rewelacyjna a i metabolizm przyspieszył. Pozdrawiam i polecam.

Gość lesia254
Ja polecam b.dobry Olej Golden Drop zwany płynnym zlotem. polecił mi pan z internetu.zamówiłam w hurtowni we Wrocławiu. Używam go 2-i rok do wszystkiego,przede wszystkim ma dobry maślany smak.Zaczęłam go pić ze względu na cholesterol, który z 287,5 zmniejszył się bez żadnych tabletek-bo nie stosuję chemii na 222,5 po 2-óch m-cach. Obecne w oleju Golden Drop polifenole posiadają silne właściwości przeciw utleniające. Zawarty w oleju beta-karoten wpływa na koloryt skóry, a jako prekursor witaminy A, przyspiesza odnowę tkanek i pozwala utrzymać prawidłowy stan skóry. Olej Golden Drop zawiera w swoim składzie unikalne kwasy, które w organizmie ludzkim odpowiadają za obniżenie szkodliwej frakcji cholesterolu we krwi (LDL) i podwyższenie obecności cennej formytj. cholesterolu (HDL). Obecne w oleju Golden Drop polifenole posiadają silne właściwości przeciw utleniające. Zawarty w oleju beta-karoten wpływa na koloryt skóry, a jako prekursor witaminy A, przyspiesza odnowę tkanek i pozwala utrzymać prawidłowy stan skóry.zamiast kremów do rąk wystarczy posmarować olejem. Olej Golden Drop zawiera w swoim składzie unikalne kwasy, które w organizmie ludzkim odpowiadają za obniżenie szkodliwej frakcji cholesterolu we krwi (LDL) i podwyższenie obecności cennej formytj. cholesterolu (HDL). w swoim składzie ma ; Kwasy omega-3 wspomagają leczenie otłuszczenia wątroby Czy wiesz, że... Naukowcy w Barcelonie dowiedli, że żywność obfitująca w kwasy tłuszczowe Omega 3 wspomaga leczenie otłuszczenia wątroby? Taka dieta zapewnia właściwe procesy metaboliczne,przez co wątroba pracuje prawidłowo, co w konsekwencji powoduje właściwe trawienie tłuszczy i regenerację. Objawy, które towarzyszą deficytowi omega-3 w organizmie to: sucha skóra i włosy, częste infekcje ucha środkowego, problemy z drogami oddechowymi (astma, zapalenie oskrzeli), częste oddawanie moczu, pragnienie, nadwaga, zespół suchego oka, Bardzo często wykorzystywany jest w leczeniu zapalenia żył, chorobach infekcyjnych żołądka, jelit , gardła, uszu oraz oczu.b.dobry na odleżyny.Coraz częściej uważa się, że olej jest najzdrowszy spośród wszystkich olei roślinnych, zdrowszy nawet od oliwy z oliwek Nadaje się do picia, surówek,pieczenia,smażenia w 220 stop.C.

Gość sikorkaccddr
ja tez uzywam hydrolatow :-D :'(

Gość uzywam hydrolatow ktore
kupuje na mazidlach i na stronie fitomed

Gość Optymistka2008
Widzę, że piszecie o samych dobrych rzeczach... Olej golden drop..nie miałam do cyznienia, ale spróbuje.. Produkty z www.osele.pl ...miałam styczność u znajomej, całkiem niezłe... Wiadomo, że oleje zimnotłoczone to bardzo dobre produkty, o których jest naprawdę mało mówione głośno. Więcej słyszymy o zdrowym wpływie mleka na nasze zdrowie, co jest wielka brednią. Polecam używanie olejów, które sa bardzo waznym elementem w naszych dietach,a nie zdajemy sobie z tego sprawy. pozdrawiam