Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazaba zaba

panowie..panowie???

Polecane posty

Gość zazaba zaba

Panowie, poradzcie mi proszę....mam dużo starszego partnera ( ja 30, on 46) jest bardzo aktywnm facetem, czesto bardzo zmeczonym mimo to bardzo aktywnym sexulanie, kcohamy sie codziennie, rano i wieczorem, zazwyczaj, ale bywa tak ze w ferworze walki ( wiem ze specjalnie opoznia wytrysk u siebie....) traci sily . Przytulamyy sie wtedy gadamy czasami zaczynamy od nowa czasami zwyczjanie tulimy sie glaszcmey i gadamy, i tal wlasnie sie zastanawiam moze nie powinnam tak robic, a....hmmm mimo wszystko starsc sie doprowadzic do jego zaspokojenia??? Wychodze z zalozenia ze nic na sile, ze "dokonczymy wieczorem" zwazywszy na to ze kochamy sie bardzo czesto nie ma chyba problemu ze czasami konczymy tylko sie przytulaj ąc....i tak sobie mysle ze moze powinnam cos wtedy zrobic...zamiast tylko sie znim tulic...hmmmm, w sesnie ze mzoe powinnam byc bardziej aktywna , tyle ze nie chce zeby czul sie zestresowany, ze koniecznie musi sie to zakonczyć "spełnieniem"....nie chce zeby mysla ze " mysle tylko o sobie'...och kurcze nie wiem jak to wyjasnic.. moglabym spokojnie doprowadzic do finalau ale czesto mysle ze on zwyczajnie cholera jest zmeczony. No ale moge sie mylic?? Moz epowinnam inaczej?

Gość Dziedzic Pruski
przede wszystkim to powinnaś nauczyć się poprawnie pisać :O

Jeżeli uważasz że powinnaś doprowadzić swojego partnera do finału (a w rzeczy samej powinnaś) to nie krępuj się i zrób to. Odpocznie później, gdyż już będzie po wszystkim.

Gość Dop******lam dziś każdemu
tak w skrócie oczywiście powinnaś czasem zrobić mu przyjemność ale i tak jego powinnaś zapytać czy tego potrzebuje.

Gość czasami mam to samo
tzn. nie zawsze seks konczy się wytryskiem, ale ja mówie, że więcej satysfakcji mam z tego, że ona jest zadowolona i zaspokojona ;)

Żaba, on po prostu jest zmęczony. Jeśli zaczniesz na siłę go doprowadzać to efekt będzie taki, że rzadziej będzie się z Tobą kochał. Piszesz, że czasem tak ma - to o co Ci chodzi? Gdyby nigdy nie mógł dojść to co innego, ale tak - nie masz większych zmartwień? A w ogóle to powinnaś z nim porozmawiać, tylko delikatnie. W większości jesteśmy dosyć przewrażliwieni na tym punkcie. Florek, ale żeś jej poradził... no dzięki :O

czy seks to tylko wytrysk/orgazm????? pytaj czy ma ochotę i tyle bo może jemu sprawia przyjemność robienie to bie przyjemnosci :):):), poza tym to nie młodzieniec więc miej to na uwadze, nie regeneruje sie tak szybko..............

Gość cyniczna aga
no coz..46lat ...hmm...troche jeszcze powinien pociagnac ...:(