Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierkowa

jaka zabawkę dla córeczki na roczek??

Polecane posty

j.w. chcemy jej cos kupić ale zupełnie nie wiem co to może byc,czym może się Zuzia zainteresować...jest bardzo zywiołowa,wesoła i ruchliwa:) Pomozecie??

Gość jkfhgjkh
konik na biegunach

Gość też mam ten sam problem
tyle że ja szukam czegoś dla chłopczyka :) ......zastanawiałam sie nad jakimś samochodzikiem na akumulator :) czy czymś takim ale jeszcze sama nie wiem :)

Gość jkfhgjkh
samochodzik na akumulator to dla 3 latka a nie na roczek

Gość kasssablanca
moja dostala osła ze shreka na biegunach, teraz ma 20 m-cy i caly czas sie z niego cieszy :) ostatnio to nawet go karmi :)

Cassablanka i 100krocia - czy te bujaczki sa stabilne? Nie wywroca sie z dzieckiem? Ja mojej kupie zestaw plastykowych garnuszkow, bo uwielbia pojemniki z przykrywkami ;)

jeszcze go nie dostaliśmy. Kupują go chrzestni, a roczek za 2 tygodnie. Ma go jednak znajoma, która jest zadowolona. Mówi, że jest stabilny i dziecko uwielbia pluszaka. Można odpiąć mu płozy na początek i jest taka duża zabawka, na którą dziecko samo może bezpiecznie wsiąść.

Gość tak szczerze
ja chyba zyje w innym swiecie,ale prezent dla rocznego dziecka za 100zl to dla mnie przesada..no chyba,ze to od chrzestnej

a co to za róznica czy od chrzestnej czy od kogo... Kazdy kupuje taki prezent na jaki stac, jesli ktos kupuje tanszy to spoko, wazne aby dziecko bylo zadowolone

szkoda, ze przy siodelku nie ma jakiegos palaka do trzymania. Osiolek ma dlugie uszy, to sie mozna przytrzymac. Ale i tak cos stabilniejszego bym chciala.

podnoszę...myslałam o rowerku trzykołowym,ale ten kupi chrzestna prawdopodobnie,wiec moze jakis stoliczek edukacyjny?dlugo sie dzieci tym bawią? Albo jakas zabawke,np piramidke albo cos typu garnuszek z FP taki,zeby dziecko mogło wrzucac w odpowiednie miejsce kształty?czy nie za małe jest dziecko na to? Konik na biegunach jakos do mnie nie przemawia

Gość malalalallaall
MOJ SYN NA ROCZEK DOSTAL ZABAWKE FISHER PRICE -GRANUSZEK NA KLOCUSZEK.SUPER ZABAWKA I MALY BARDZO CZESTO SIE NIA BAWI.POLECAM:)